четвер, 03 лютого 2022 05:35

Сніжана Єгорова рік не спілкується з донькою

Автор: sensatsiya.com
  ­Анастасія Ровінська перестала ­спілкуватися зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою, бо та підтримує політику Росії й засуджує дії України. Торік видалила її з друзів у соціальних мережах
­Анастасія Ровінська перестала ­спілкуватися зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою, бо та підтримує політику Росії й засуджує дії України. Торік видалила її з друзів у соціальних мережах

Більш як рік телеведуча 29-річна Анастасія РОВІНСЬКА не спілкується зі своєю матір'ю актрисою Сніжаною ЄГОРОВОЮ, 49 років. Причиною стала її громадянська позиція. В соцмережах Єгорова часто пише, що підтримує країну-агресорку на чолі з ­Володимиром Путіним і засуджує дії України.

— Я не можу, та й не повинна відповідати за дії матері. Бодай тому, що вже понад рік ми не спілкуємося, — говорить Анастасія Ровінська. — Це для мене болюче питання, яке не хочеться згадувати. Я ніколи не написала б чи не сказала публічно того, що може дискредитувати мою матір, якою б вона не була. Але вчора трапилася показова історія. Коли забирала сина із садочка, батько однієї дитини спитав: "А ви ще не в Росії? Чого досі не поїхали?" Спочатку я не зрозуміла, що він мав на увазі. Вихователька прояснила ситуацію: "Може, ви не водитимете сина до садочка, доки все не минеться?" Але я — не моя мати. В мене є власна родина. Я відповідаю за свого чоловіка і дітей. Не хочу, щоб вони чогось боялися. Ми підтримуємо Україну всі роки, скільки триває війна. Зрозуміла, що вголос маю заявити про свою позицію, щоб захистити їх.

Сніжана Єгорова працювала в Театрі драми і комедії на лівому березі.

Потім вела програми на телебаченні. Знялася в семи фільмах. Двічі була заміжня. Першим її чоловіком став режисер Семен Горов. Мають спільних доньок 29-річну Анастасію та Олександру, 23 роки. Вдруге одружилася з актором і співаком Антоном Мухарським. Мають трьох дітей. Андрію 14 років, Арині — 11, Івану — 9. Офіційно подружжя розлучилося 2016-го.

— Коли ми були у шлюбі, ­Сніжана казала, що Україна перетворюється на бананову республіку. Дуже хотіла емігрувати до США. Саме через це почали сваритися, — розповідає Антін Мухарський. — Іноді побоювався її й почувався беззахисним. Адже під час сварок вона й ногами бити мене могла. Радий, що вже два роки не спілкуємося. Хоча засмучує те, що не можу нормально проводити час зі своїми дітьми.

Анастасія Ровінська закінчила Національний університет театру, кіно й телебачення ім. Івана Карпенка-Карого. Працює на телебаченні. З 2014-го у шлюбі з приватним підприємцем Ярославом Ровінським. Виховують 7-річного Евана, Енея, 5 років, та 20-місячну Емму.

— Мати відсиджується за кордоном і ставить під загрозу безпеку моєї сім'ї. Відчуваю біль і сором. Страшно, що баба моїх дітей підтримує людину, яка вбиває українців. Не переймається за долю своїх онуків, які живуть в Україні, ходять тут у садочок і школу. Страшно за моїх молодших братів і сестру. Вони зараз із матір'ю і можуть потрапити під її українофобський вплив.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова рік не спілкується з донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути