четвер, 26 лютого 2009 19:54

Сина Майкла Дуґласа вигнали з будинку

Автор: фото: stars-promis.blogspot.com
  Голлівудський актор Майкл Дуґлас платив гроші за квартиру сина Камерона (ліворуч)
Голлівудський актор Майкл Дуґлас платив гроші за квартиру сина Камерона (ліворуч)

30-річного Камерона Дуґласа, сина голлівудського актора Майкла Дуґласа виселили з будинку, який він орендував із березня 2008 року.

Разом із приятелем Камерон мав платити $4200 щомісяця за особняк на вул. Лорел-каньйон у Лос-Анджелесі. Гроші віддавав рідко. Власник будинку Скай Рейс скаржився батькові Майклу Дуґласу. Актор заплатив за кілька місяців наперед. Термін оренди скінчився, а новий рахунок ніхто не оплатив. Рейс звернувся до суду з вимогою виселити квартиронаймачів. Біля будинку з"явилися поліцейські, Камерон із приятелем утекли.

— У будинку страшний безлад, — хапається за голову власник. — У смітнику валяється закривавлене ганчір"я. На одному із дзеркал помітні сліди білого порошку. Ми знайшли ще й склянку для змішування хімікатів.

Кілька років тому Камерона Дуґласа затримували за зберігання наркотиків. У його машині знайшли пакет із кокаїном. Тоді провину взяв на себе приятель Камерона. Дев"ять років тому Дуґлас-молодший потрапив до в"язниці за керування автомобілем напідпитку. Батько тоді відмовився визволяти сина.

Майкл Дуґлас часто свариться із сином. Камерон начебто досі не пробачив йому розлучення зі своєю матір"ю Діандрою Лакер.

Зараз ви читаєте новину «Сина Майкла Дуґласа вигнали з будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути