середа, 28 січня 2009 16:56

Саркозі став носити на два розміри менший одяг

Президент Франції 53-річний Ніколя Саркозі взявся покращувати свою фізичну форму. Після десяти місяців занять зі спортивною тренеркою 26-річною Жулі Імперіалі запеклий шанувальник шоколаду носить одяг на два розміри менший.

Торік у вересні папараці сфотографували французького президента із дружиною на відпочинку в курортному містечку Ле-Лаванду. Карла Бруні відпочивала в купальнику, Саркозі — у довгих плавках. На світлинах помітний обвислий живіт чоловіка, кволі м"язи на руках.

— Він став гнучкішим і витривалішим, — розповідає про зміни у фігурі президента Жулі Імперіалі, колишня чемпіонка Франції зі спортивної аеробіки й танців. — Якщо чоловік підтримує в тонусі свої м"язи, його сексуальне життя покращується.

Персонального тренера із сексу чоловікові порадила дружина, колишня модель і співачка 40-річна Карла Бруні, з якою Імперіалі займається вже чотири роки. Для Саркозі Жулі підібрала комплекс вправ із розтягування м"язів з елементами йоги. Запевняє, що це покращує сексуальне життя. Жінка кілька разів на тиждень дає уроки в палаці на Єлисейських полях та у клубі здоров"я у готелі "Рітц". За заняття отримує $300.

— Бруні займається трохи менше, — розказує тренерка. — Вона курить, часто п"є пиво, любить добре попоїсти. Але при цьому в неї бездоганні форми. Має, щоправда, незначні проблеми зі спиною.

Кажуть, Карла використовує комплекс вправ для майбутніх матерів. У французьких газетах пишуть: "Саркозі та Бруні щось затіяли". Раніше жінка казала, що не може завагітніти. Від першого шлюбу вона має 7-річного сина Ауреліано. У Ніколя Саркозі троє синів — 23-річний П"єр,  Жан, 21 рік, та 11-річний Луї.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі став носити на два розміри менший одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути