четвер, 18 лютого 2021 05:15

"Рак виявили пізно. Погане самопочуття списували на хворе серце"

3 лютого помер 79-річний Іван ІВАНЦО із міста Виноградів Закарпатської області. Два роки тому в нього стався інфаркт. Нещодавно діагностували рак легень.

— Чоловік казав, що ми багаті дітьми і вони — найбільше щастя, — розповідає дружина Марина Іванцо. — Хоч два роки тому переніс інфаркт, та син і доньки додавали йому наснаги. На жаль, рак знайшли надто піз­но. Погане самопочуття списували на хворе серце і вік.

Іван Іванцо 53 роки працював на шахті. Любив збирати гриби, рибалити й готувати. Двічі був у шлюбі. З першою дружиною прожив 43 роки. Дітей не мали. Після її смерті побралися з молодшою на 31 рік жінкою. Народилися троє дітей. Іванні зараз 12 років, Іллі — 9, Маріанні — 7. Іванцо був одним із найстарших батьків України — вперше став ним у 67 років.

— Пізнє батьківство чоловіку наворожила циганка, — говорить Марина Іванівна. — Малим грав із хлопцями у м'яча. Підійшла ворожка, вхопила за руку й сказала: "У молодості дітей не матимеш. А на старості будеш багатодітний". Так і сталося. Правда, обіцяла, що Іван проживе 81 рік. Але він помер раніше.

Родина Іванців живе у двокімнатній квартирі в "хрущовці". Марина Іванівна працює на взуттєвій фабриці. Її чоловік отримував 2,7 тис. грн пенсії.

Зараз ви читаєте новину «"Рак виявили пізно. Погане самопочуття списували на хворе серце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути