понеділок, 11 серпня 2008 16:34

Подкопаєва привела доньку на дівочу вечірку
6

На початку дівочої вечірки у київському ресторані ”Бельведер” виступав чоловічий балет
Фото: фото: Наталя ЧУБЕНКО
Колишня гімнастка Лілія Подкопаєва з донькою Кароліною. Жінка вперше привела дитину на світський захід
Співачка Тетяна Піскарьова півгодини позувала фотографам
Співачка Лама прийшла на вечірку з яскравим червоним манікюром. На праву руку їй почепили стрічку з рожевою трояндою
Ведучий вечірки Олександр Педан одягнув весільну сукню і босоніжки на ”шпильках”

Компанія "Мартіні" та журнал "Віва!" влаштували в київському ресторані "Бельведер" дівочу віп-вечірку. Захід приурочили до 8 серпня 2008 року — дати з трьома вісімками.

Біля входу до ресторану гостей зустрічають із десяток дівчат у весільних сукнях. На руку відвідувачкам пов"язують стрічку з живою трояндою. На червоному БМВ під"їжджає 23-річна модель Інна Цимбалюк. На ній — коротка сукня з пишною спідницею та відкритими плечима. Губи густо нафарбовані червоною помадою.

— Я завжди без водія їжджу, — хвалиться Інна. — Маю ще великий джип — та-а-ак на ньому розганяюся! На Бориспільській трасі витискаю максимум.

Цимбалюк розказує, що полетить на тиждень до Франції відпочити.

— Часу на відпочинок майже немає. Скоро починаються зйомки нового проекту на каналі "1+1" — "Танцюй заради життя". Вестиму шоу з Юрою Горбуновим.

Інна розціловується з 29-річною гімнасткою Лілією Подкопаєвою. На руках у спортсменки донька Кароліна, 1,5 року.

— Наш первый выход в свет! — хвалиться дитиною Подкопаєва. Дівчинка розгублено кліпає очима.

Вечірку ведуть акторка Даша Малахова, 30 років, і учасник "Камеді Клабу Україна" 25-річний Олександр "Ангел" Педан. Вони зображають молодят, Педан грає наречену. Вбрався в коротку пишну сукню з корсетом. Ноги взуті в босоніжки на "шпильках". Волосся зібране обручем із квіточкою.

— Ти сьогодні в нас будеш Шурочка, — глузує з "камедійця" Малахова.

— Шурочка забула слово "депіляція", — Педан показує волохаті ноги. — Прийшов учора у весільний салон "Юнона", прошу показати сукню. Питають: "Вам на кого?". Кажу, що на себе вибираю. Вони, звичайно, офігєли трохи, але знайшли мені весільний наряд.

Гостей пригощають мартіні та фруктами. Слово бере актриса Ольга Сумська, 41 рік.

— Я вам так скажу: найголовніше на весіллі — обручка, — наставляє дівчат. — От я коли вдруге виходила заміж, то використала обручку від Паперного (перший чоловік Сумської, актор Євген Паперний. — "ГПУ"). Аж за десять років мені Борисюк другу подарував (актор Віталій Борисюк — нинішній чоловік. — "ГПУ"). Справжньої весільної сукні в мене не було. Коли моя сестра Наталя Сумська виходила заміж за Анатолія Хостікоєва, я вбралася в романтичну весільну сукню. Хоч фотосесію в ній влаштувала собі з Борисюком! Отака в мене була історія: два весілля з одним чоловіком.

Сумська невдовзі йде з вечірки — поспішає на поїзд до Криму. У Форосі відпочиває її родина.

Малахова витягає за руки на сцену письменницю і співачку 27-річну Ірену Карпу. У травні вона вийшла заміж за письменника Антона Фрідлянда, 32 роки.

— Я до весілля так переживала, що на самій церемоній мені вже було по фіг абсолютно всьо, — сміється Карпа. — Хоч родичі нормально відвисли. Усім було дико, що в нас немає тамади. Ми з чоловіком усе самі оголошували.

— А ноги в тебе не боліли? — допитується в Карпи Даша. — Ти ж у чоботах була!

— Перерила всьо в Києві й не знайшла собі порядних шлюбних мештів, — чухає потилицю Карпа. — Узяла й купила такі жосткі чоботи! А подружка з Мюнхена привезла офігєнні зручні капці. Я ще і їх взула на весілля — для бабці-діда. Весільне плаття мені сам Антон моделював. Там була така дурацька пачка, — Ірена розводить руками біля стегон. — З-під неї все було видно.

Вечірка завершується показом весільних суконь. О десятій вечора гості починають розходитися.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва привела доньку на дівочу вечірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути