вівторок, 08 лютого 2011 08:15

Пильцу посварили з Йолкою

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Співачка Пильца у столичному ресторані ”Щекавиця” грається із золотою рибкою
Співачка Пильца у столичному ресторані ”Щекавиця” грається із золотою рибкою

23-річна Юлія Пильца (справжнє прізвище Педешко. — "ГПУ") перестала спілкуватися з подругою, співачкою 28-річною Йолкою (справжнє ім'я Єлизавета Іванців. — "ГПУ").

— Наприкінці 1990-х в Ужгороді я співала з Йолкою в групі "В-н-В", — каже Юлія у столичному ресторані "Щекавиця". — Гурт створили двоє хлопців, Боря Айболіт і Батік. А нас із Йолкою взяли пізніше, щоб ми прикрасили колектив. Коли хлопці завели свої сім'ї, гурт розпався. Йолка поїхала підкорювати Москву. Мене батьки не пустили, бо мала всього 16 років.

Коли підходить офіціант, замовляє каву еспресо.

— Мама і тато тоді настояли, аби я вступила до університету і вивчилася на психолога. Не шкодую про це. Неприємно лише, що, коли Йолка повернулася в Київ, почали ширитися чутки, що ми посварилися з нею через хлопця. Це неправда. Вона для мене завжди була і залишається старшою товаришкою. Хоча зараз ми з нею практично не спілкуємося, але не через сварку. Просто нагоди не було. Нас навмисне намагаються посварити.

Юлія незаміжня. Каже, що ні з ким не зустрічається.

— Як пішла вчитися, закинула дитячу мрію про співи. Коли зустріла Юру, він випросив мої старі записи. Послухав і сказав, що це не можна залишати. Тільки завдяки йому я погодилася відновити кар'єру співачки.

Каже, що дружить із багатьма колегами.

— Подобається Андрій Кузьма. Він завжди каже правду. Коли я записала перше відео на пісню "Две любви", Скрябін сказав, що кліп треба викинути. Було неприємно. Але пройшло кілька місяців, і я зрозуміла, що він правий.

На середньому пальці крутить перстень із топазом.

— Купила його на Андріївському узвозі за перший гонорар. Публічні люди люблять вигадувати собі талісмани. У мене є щасливі буси.

Мобільний дзвонить, Юлія збиває дзвінки.

— Часто фани турбують. Один назойливий прихильник почав писати на моєму сайті, що знає, де я живу. Якщо продовжуватиме погрози, подзвоню в міліцію.

Зараз ви читаєте новину «Пильцу посварили з Йолкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути