Ексклюзиви
середа, 22 серпня 2007 16:38

"Під мої двері щось підливають"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я самотня, постійно мене переслідують хвороби, і так уже 30 років. А мені за 50 років, — пише пані Тетяна з Івано-Франківська. — Замолоду я списувала все на свій характер, дуже мало хто з хлопців мені подобався, я не закохувалась. Але з часом зрозуміла, що на мої вчинки є ще якийсь вплив. Я помітила, що під мої двері щось підливають. Навіть на ручку дверей лили, забирали килимки з-під дверей тощо. Коли я звернулась до людини, яка зливає віск, то вона сказала, що мені пороблено замолоду. Тому вона не може мені допомогти. Інша порадила поміняти квартиру, але фінансової можливості на це у мене немає".

Шановна пані Тетяно, міняти квартиру не варто, адже ви знову опинитесь у такій самій або гіршій ситуації. Ви — носій своєї долі, і всі життєві ситуації розгортаються залежно від неї. У вас є вмисні біоенерговпливи (порчі), але і порчі теж невипадкові. Вони прискорюють відпрацювання власних гріхів і гріхів ваших предків. Вам треба активно протидіяти їх проявам і наполегливо працювати над поліпшенням стану свого здоров"я. Енергія ваших зусиль поступово послабить негативну енергію від порч. І, як правило, ніби випадково, зустрінеться енергетично сильна людина, яка вам допоможе.

"Ось уже 10 років, як я не можу спати (заснути) без снодійного, — скаржиться читач з Київщини. — Кількість таблеток постійно зростає, я без них вже не можу. Маю сина, він спить добре".

Розлади сну часто пов"язані з перевантаженням нервової системи. Порчі впливають на самопочуття загалом. А якщо вони зроблені конкретно на голову, тобто програмні, то людина відчуває важкість, змінюється тиск, з"являється головний біль. Розлади сну та проблеми з пам"яттю виникають навіть у молодих людей, голова — як закута. У вас є така програмна порча. Вона впливає на загальний стан вашого здоров"я. Вам треба робити корекцію біоенергоінформаційної системи. Тоді відновиться природний енергообмін і функції всієї системи. А лікар-фахівець допоможе подолати конкретну хворобу.

Почалися хвороби та сварки. Який уже тут будинок?

До речі, програмні біоенерговпливи — досить розповсюджене явище. Люди низького рівня замовляють їх, як правило, щоб помститися, та від заздрощів. І не розуміють, що цим зроблять гірше собі та своїм нащадкам.

Наприклад, сусіди у місті Ірпені на Київщині заздрять молодій родині, яка неймовірними зусиллями переробляє старий без зручностей будинок на сучасний. Внаслідок біоенергетичної протидії реконструкція будівлі стала ніби тупцювати на місці. У родині почалися хвороби та сварки. Який уже тут будинок?

Або киянка Олена почала виготовляти вишукані дамські цигарки. Було багато задумів. Але раптом їй стало все байдуже, і вона майже готова звільнитися з роботи. А в неї програмний біоенерговплив з наговором — "не працюй".

Буває, що своєю поведінкою люди викликають вогонь на себе. Так, пані Катерина з Київщини, медсестра з фізкабінету, вигукнула хворій бабці, яка спробувала без черги зайти до лікарського кабінету: "Зачиніть двері!". Та двері зачинила, але пані Катерина вже чотири місяці лікується сама не знаючи від чого. Її все болить, не спить, кашляє, голова розколюється.

Зараз ви читаєте новину «"Під мої двері щось підливають"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути