четвер, 20 травня 2021 00:16

Під час розлучення Андре Тан купив дружині автомобіль

Автор: instagram.com / alina kharechko
  Дизайнер Андре Тан і маркетолог Аліна Харечко прожили у шлюбі дев’ять років. Їхні стосунки зіпсувалися після того, як жінка запустила свою лінію одягу
Дизайнер Андре Тан і маркетолог Аліна Харечко прожили у шлюбі дев’ять років. Їхні стосунки зіпсувалися після того, як жінка запустила свою лінію одягу

Дизайнер 38-річний Андре ТАН розлучився із дружиною Аліною ХАРЕЧКО, 37 років. Подружжя побралося на Мальдівах 2012‑го. Мають доньку 4-річну ­Софію.

— Наша історія підійшла до кінця. Вдячний Аліні за те, що 12 років була поруч у банкрутстві й достатку, у кризах і штилі. Весь цей час вона була моїм компасом. Безмежно вірила в мене та підтримувала мої божевільні ідеї. Любов пройшла в нас обох, але залишилася дружба, вдячність і повага, — каже Андре Тан.

Аліна Харечко народилася в Донецьку. Має освіту маркетолога. У Києві заснувала маркетингову школу "Бі Фест". Після одруження з дизай­нером стала директоркою "Академії Андре Тана". Позаторік відкрила у столиці бутик домашнього одягу. Тоді ж презентувала першу колекцію.

— Стосунки між нами зіпсувалися після того, як Аліна запустила лінію одягу "Хом Вінгс", — говорить Андре Тан. — Я почав рекомендувати, що і як можна зробити краще. А вона відповіла, що хоче сама робити помилки. Через це виникало багато сварок.

Дизайнер залишив колишній дружині будинок і купив новий автомобіль. Щомісяця виплачує аліменти на доньку.

— Майже всі речі, які одягає Софія — це вбрання з моїх колекцій, — говорить Тан. — У моєї доньки й надалі будуть найкращі сукні в світі. Але важливо не те, як вона одягнена, а які матиме цінності та як думатиме. Ми з Аліною домовилися, що не даємо Софії дивитися телевізор. Світ вона пізнає завдяки книжкам. Уже має величезну бібліотеку дитячих видань, бо щомісяця купуємо їх близько 30 нових.

Зараз ви читаєте новину «Під час розлучення Андре Тан купив дружині автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути