четвер, 06 лютого 2020 05:06

"Переспали, а він робить вигляд, що між нами нічого не було"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Хвилююся за дітей, — розповідає у листі 54-річна Наталія із Полтавської області. — Старшій донечці Віці — 35. Живе у шлюбі, але щастя не має. Чоловік п'є, найшов собі іншу. Досі живуть разом на зйомній квартирі, як сусіди. Хвилююся, чи буде вона мати дітей. Друзі познайомили її з хлопцем Костею, але, думаю, це несерйозно. Друга донька Юлія вийшла заміж торік. Хочуть із зятем поїхати на заробітки. Мріють назбирати на свою квартиру".

Вкладає у конверт фото подружжя Вікторії і Тараса. Обоє сидять за столом. У чоловіка в руках чарка. На іншому знімку — брюнетка Юлія обіймає чоловіка Олега біля басейну. Листи коментує київський біо­енергетик Валентина Гавура.

— Навесні Вікторія розлучиться з Тарасом. Даремно не вірите, що її стосунки з Костею не складуться. Спочатку наважаться жити разом, потім узаконять шлюб. Двічі стане мамою. Будуть у їхній сім'ї мир і достаток. Молодша донька із зятем за два роки зароблять на власне житло. Поки відкладатимуть народження дітей. Але вже через рік Юля дізнається, що вагітна. Через це повернеться з заробітків раніше за чоловіка.

"Сину 29 років, а ще ніде не працював, — пише вінничанка Ольга Григорівна, 56 років. — Він вивчився, має дві вищі освіти. Постійно ходить на якісь курси і тренінги. Запитую, скільки він ще збирається вчитися. 30 років на носі, а в нього ще трудової книжки нема. Гроші у мене не бере, але, де заробляє, не зізнається. Прошу, щоб женився. Саша боїться, що сім'ю не потягне".

— Не підганяйте Олександра з одруженням. Свою пару зустріне влітку. Скоро збиратимете гроші на весілля. Марно сподіваєтеся, що син вийде на роботу в офіс на повний день. Він так працювати не звик. Обере дистанційне працевлаштування, але перейматися через це не варто. Зароблятиме достатньо, аби утримувати сім'ю.

"24 квітня торік син сказав, що буде женитися, — розповідає у листі львів'янка Вікторія Петрівна, 49 років. — Ми почали готуватися до весілля, але через два тижні після заручин Оксана передумала виходити за нашого Олега. Не можу допитатися в обох, що сталося. Син клянеться, що не зраджував і слова поганого їй не сказав. А Оксана у день, коли мали гуляти весілля, зізналася, що полюбила іншого".

— Не варто засмучуватися. Скоро буде вдячний долі, що відвернув від шлюбу з цією дів­чиною. Якби встигли побратися, все одно не були б довго разом. Невістка завагітніла б, але пішла б жити до іншого. А сину — довелося платити аліменти на дитину. До кінця року ­зустріне ту, що стане вірним другом на все життя.

"Назар прийшов до нас на роботу минулого вересня, — пише 27-річна Олександра з Київської області. — Я тоді розлучилася з чоловіком. Клюнула на його знаки уваги. Кілька разів сходили у ресторан. Переспали, а він робить вигляд, що між нами нічого не було. На роботі перестав мене помічати. Через місяць відчула себе погано. Почало нудити. Зрозуміла, що вагітна. Сказати про все Назару боюся. Планую залишити дитину, але сумніваюся, чи сама дам раду. Мама 11 років живе в Іспанії. Я виросла без батька. Не хочу такої долі для свого первістка".

Біоенергетик запалює свічку, обводить нею навколо фото Олександри. Рудоволоса дівчина у шкіряних лосинах тримає в руках букет білих троянд.

— Розкажіть про все Назару. Він має право знати, що скоро стане батьком. Гроші на дитину даватиме, але на шлюб із ним сподіватися не слід. Він не готовий до постійних стосунків. Жінки його цікавлять лише як сексуальні партнери. Не бійтеся. Самотужки ростити маля не будете. З'явиться у вашому житті інший чоловік. Після одруження запропонує всиновити вашого хлопчика.

"У 48 років я вдруге вийшла заміж, — розповідає у листі хмельничанка Олена, 50 років. — Діти мене не підтримали. Не можуть пробачити, що пішла від їхнього батька. А чого мала за нього триматися, якщо постійно пив, бив, гуляв? Доньки виросли. Заради кого я маю його далі терпіти? Зі Степаном познайомилися, коли їздила відпочивати у санаторій. Через місяць дізналася, що вагітна. Зізнатися йому боялася. А коли він приїхав до мене у гості, про все розказала. Радів, бо у свої 44 дітей ще не мав. А доньки знову почали на мене ображатися. Найбільшим шоком для всіх було те, що старша Женя народила зі мною в один день. Коли побачила мене в пологовому, на все відділення кричала: "Що ти за мати така? Усе життя мені хочеш зіпсувати!"

— Скільки б не робили спробу помиритися з доньками, вони далі вдаватимуть із себе ображених. І вам, і їм пора жити власним життям. Відпустіть сумніви, бо все робите правильно. Зі Степаном нарешті відчуєте себе коханою і щасливою жінкою. Старша донька сама прийде миритися, коли стосунки зі свекрухою погіршаться. Проситиметься з сім'єю до вас, та допускати цього не варто. Зжитися в одному домі двом сім'ям не вдасться. У Жені непростий характер. Через проблеми у власному шлюбі намагатиметься посварити вас із чоловіком. Хочете підтримати дочку, допоможіть грошима на оренду житла. Підуть жити окремо — збережуть свої стосунки.

Зараз ви читаєте новину «"Переспали, а він робить вигляд, що між нами нічого не було"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути