четвер, 27 грудня 2007 17:36

Олександра Ніколаєнко одружується з мільярдером Філлом Раффіном

  62-річний обранець української моделі Олександри Ніколаєнко Філл Раффін був раз одружений. Має троє дітей, у двох уже є свої діти
62-річний обранець української моделі Олександри Ніколаєнко Філл Раффін був раз одружений. Має троє дітей, у двох уже є свої діти

26-річна Олександра Ніколаєнко, власниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт", 6 січня виходить заміж за американського мільярдера Філла Раффіна, 62 роки.

Він друг та бізнес-партнер Дональда Трампа, який є власником конкурсу "Міс Всесвіт". 2005-го Олександра від України брала в ньому участь. Відтоді почала зустрічатися із мільярдером.

У Раффіна є нерухомість і казино у Лас-Вегасі та Канзасі. Його статки оцінюють у $2,1 млрд. Він кілька разів освідчувався Олександрі, але українка довго не приймала пропозиції.

— Спочатку планували скромне весілля. Але потім вирішили влаштувати розкішне свято, — ділиться вона. — Окрім моїх родичів, до Америки прилетять друзі і численна рідня Філла.

Запрошення на весілля та візу до Америки отримав друг Ніколаєнко телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний, 31 рік. Із ним модель дружить сім років.

— У запрошені написано не привозити подарунків, — розповідає він "ГПУ". — Але я схитрую, у Монте-Карло купив сумку від "Бербері" для Сашиної собачки Мішані. Скажу, що подарунок на день народження. Бо на 26-річчя Сашу не встиг привітати.

На світських вечірка Ніколаєнко не раз з"являлася в супроводі Дівєєва-Церковного.

— У нас були близькі стосунки, — каже він. — Коли з "Інтера" пішла ведуча погоди Руслана Писанка, на її місце запросив Сашу. Ми удвох їздили на Каннський фестиваль. Саша  питала у Філла дозволу. Дзвонила йому щодня, розмовляли по три години.

Весільну сукню шиє американський дизайнер Майкл Корс. На святі виступатимуть співаки Джастін Тімберлейк та Селін Діон.

Купив сумку від "Бербері", для Сашиної собачки Мішані

Кажуть, Раффін на сніданок любить міцну каву та японські суші. Дві години на день витрачає на читання. Він ніколи не молиться, вірить у науку. Шкодує, що не придбав нафтопровід, коли мав змогу. Його хобі — гольф: якби не бізнес, став би професійним гравцем. Не може жити без персональних літаків. До Ніколаєнко був раз одружений. Має троє дітей, у двох вже є свої діти.


У липні 24-річний учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий одружився з 22-річною Ксенією, танцівницею балету "Фрідом". Вона вагітна, 14 січня подружжя чекає на первістка.

— Доньку назвемо Варварою. Уже накупили розпашонок, повзунків. Ліжечко і коляску подарував мій старший брат Дмитро. Позавчора приїхала мама Ксенії. Купила одіяльце і кілька шапочок, — розказує майбутній батько.

— Нещодавно посварилися: Женя хотів купити телефон "Нокіа" нової моделі, бо в старому зламалася вібрація. Я переконувала, що нову мобілку поки що не треба. Він послухався і відремонтував стару, — хвалиться Ксенія.

У жовтні Кошові у кредит купили трикімнатну квартиру на Дніпровській набережній. Переселитися планують через 3–4 місяці, роблять там ремонт.

У липні кліпмейкер Семен Горов, 36 років, одружився із танцівницею Яною Памезан, 27 років. Яна танцювала у нічних клубах, нині працює піар-менеджером ресторанів мережі "Козирна карта". У Горова вже був шлюб із телеведучою Сніжаною Єгоровою. У них є доньки: 14-річна Анастасія та Олександра, 9 років.

Співачка 37-річна Ірина Білик вийшла заміж за танцівника Дмитра Дікусара, 22 роки. Вони взяли шлюб 25 жовтня в Ріо-де-Жанейро, Бразилія.

Доти Ірина Білик жила з продюсером Юрієм Нікітіним, моделлю Андрієм Оверчуком, хореографом Дмитром Коляденком. Від Оверчука має сина Гліба.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Ніколаєнко одружується з мільярдером Філлом Раффіном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути