вівторок, 20 березня 2018 05:26

Оксану Яцків поховали через місяць після смерті

Автор: WWW.FAKTY.UA
  Оксана Яцків два роки була на заробітках в Італії. Двох своїх дітей залишила в Україні на родичів
Оксана Яцків два роки була на заробітках в Італії. Двох своїх дітей залишила в Україні на родичів

$2,7 тис. заплатили рідні 31-річної Оксани Яцків за те, щоб її прах доставили у селище Коропець Монастириського району Тернопільщини з італійського Неаполя. Жінка працювала там. 31 січня її знайшли мертвою на коліях залізничної станції "Кампі Флегрей".

— Оксана була за заробітках останні два роки, — розповідають у сільській раді. — В Італії винаймали з матір'ю житло. Одного дня не повернулася додому з роботи. Мати написала заяву в поліцію. За тиждень її викликали у морг на впізнання. Оксана була сильно побита. Померла через внутрішню кровотечу. Поліція Італії порушила кримінальну справу. Вбивцю поки що не знайшли.

Оксана Яцків раніше працювала продавцем. З першим чоловіком розлучилася чотири роки тому. Мала від нього сина 8-річного Юрія. З другим чоловіком жила в цивільному шлюбі. Два роки тому народила доньку Анастасію.

— Після народження дитини він почав випивати, — кажуть у сільраді. — Оксана вирішила їхати в Італію до матері. Вона працювала там з 2008-го. Доньку лишила на чоловіка, а сина — на свою прабабу. Обіцяла забрати дітей до себе, коли там освоїться.

Жінку кремували в Італії. Аби перевезти прах, родичі місяць збирали гроші. Просили допомогу через соціальні мережі.

— Оксану поховали на початку березня, — каже місцевий 29-річний Олег Підгірний. — Зійшлося все село. Її син живе з родичами. Доньку відправили в реабілітаційний центр. Дітей можуть віддати у дитбудинок, якщо ніхто з рідних не оформить опікунство.

Зараз ви читаєте новину «Оксану Яцків поховали через місяць після смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути