Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 00:25

"Оформила на себе три квартири і зняла всі гроші з рахунків"

Автор: www.blognews.am
  Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська прожили у шлюбі два роки. У жовтні чоловік подав на розлучення. Звинуватив дружину в тому, що краде в нього гроші
Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська прожили у шлюбі два роки. У жовтні чоловік подав на розлучення. Звинуватив дружину в тому, що краде в нього гроші

— Виталина повела себя гнусно. На моих глазах она превратилась в монстра, — каже російський актор 88-річний Армен Джигарханян про свою колишню дружину, молодшу на 44 роки Віталіну Цимбалюк-Романовську. Розлучився з нею 27 листопада.

Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська прожили у шлюбі дві роки. За цей час жінка оформила на себе все майно чоловіка. За місяць до розлучення зняла з його банківського рахунку 4 млн руб. — майже 1,5 млн грн.

— Конфлікт у родині Армена Борисовича почався у жовтні, — розповідають в оточенні артиста. — Він звинуватив дружину в тому, що краде у нього гроші, і подав на розлучення. За час шлюбу вона оформила на себе три квартири чоловіка і зняла всі гроші з його рахунків. Суд вирішив, що спільного майна в них не було. Все залишилося Віталіні. Армен Борисович опинився на вулиці. Друзі купили йому квартиру в Москві. На нього її не оформили. Бояться, що Віталіна претендуватиме і на неї.

— Это все — вранье, — говорить представниця Цимбалюк-Романовської 37-річна Еліна Мазур. — Віталіна гарно заробляє. Звинувачувати її в тому, що обікрала діда — маячня.

Армен Джигарханян раніше двічі був одруже­ний. З актрисою Аллою Ванновською ­прожив шість років. Розійшовся через психічні відхилен­ня у дружини. За кілька років вона по­мерла у псих­лікарні. Їхня дочка Олена померла у 23 роки — у машині надихалася чадного газу. Шлюб актора із вчителькою Тетяною Власовою тривав 40 років. Її сина Степана від попереднього шлюбу Джигарханян усиновив.

— Виталину никогда не смогу простить. Всю оставшуюся жизнь буду стараться ее забыть, — каже Джигарханян.

Зараз ви читаєте новину «"Оформила на себе три квартири і зняла всі гроші з рахунків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути