пʼятниця, 26 липня 2019 06:00

"Обіцяли відібрати авто, якого не маю"

Іванна Петрів, 39 років, Рівне:

— Взяла у кредит смартфон. Коли мене скоротили, не клала гроші на кредитку два місяці. Почали дзвонити з колекторської компанії і вимагати сплатити всю суму. Погрожували, що відберуть у мене авто, якого не маю.

Євгеній Павленко, 29 років, Київ:

— Кредитів ніколи не брав. Але мій повний тезка, з яким я незнайомий, попав у список злісних неплатників. Під роздачу потрапив я. Коли перестав відповідати на дзвінки колекторів, вони переключилися на мою матір. Наярювали на домашній телефон і погрожували, що посадять мене на 10 років, а вона віддаватиме пенсію, щоб розплатитися з моїми боргами. У мами хворе серце, попала в лікарню.

Валерій Куций, 41 рік, Житомирська область:

— Знайомий моїх батьків брав гроші в банку на лікування. Повертати борги не мав змоги. На нього натравили колекторів. Зганьбили при колегах — обклеїли офіс фотороботом. Чоловік не витримав тиску — повісився.

Олександр Горбачевський, 49 років, Київська область:

— Думав, що виплатив кредит за холодильник, який купував п'ять років тому. А виявилося, лишилося 45 гривень. За цей час набігло ще 800 штрафу. Тепер вимагаю в банку довідку про відсутність заборгованості.

Зараз ви читаєте новину «"Обіцяли відібрати авто, якого не маю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути