Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 14:17

Негативні енергії руйнують усі системи організму

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Занепокоєна здоров"ям сина пані Лариса з Хмельниччини: "Йому ще немає 26 років, а він дуже хворіє, і ніякі лікарі толком нічого не радять. Відколи одружився, здавалося б, треба жити в радості, а з сином щось негаразд. Часто нападає гнів або страх, що він хворий і може померти. То сильний біль у голові, то часте серцебиття. Його щось мучить, і всі пігулки, що прописують синові, не допомагають. Він не може спати, не має сил працювати, тремтять руки і все тіло. Із часом ця болячка мучить його все сильніше".

Шановна пані Ларисо, у вашого сина поступово, крок за кроком руйнується біоенергоінформаційна система. Від її стану залежить здоров"я та життєва програма. Синові була зроблена порча з програмою на смерть. Якщо людина має  долю довгожителя, то з такою штучною програмою вона живе, але мучиться фізично і морально. Унаслідок порушення природного енергообміну негативні енергії поступово руйнують усі системи організму. Тому виникають хвороби. Окрім того, людина втрачає емоційну рівновагу. Негативні енергії викликають гнів, паніку, страх тощо.

Аби повернути вашого сина до нормального стану, треба зняти порчу. Тоді поступово відновиться функціонування біоенергоінформаційної системи. Таким чином створяться умови для успішного лікування та оздоровлення.


"Ніяк не могла наважитися написати, але біда підступає все ближче і ближче. Іноді і жити не хочеться, — ділиться в листі до редакції пані Тетяна з Полтавщини. — Живемо з чоловіком давно. Перші років десять було усе нормально, усі нам заздрили, та і зараз заздрять — хороша сім"я. А що в родині робиться, то того ніхто не знає. Чоловік частіше став випивати, до мене охолов. Каже, що якби у нього була нормальна жінка, то не пив би. Я не знаю, що роблю не так, стараюся догодити як можу. Гроші ідуть як за водою: скільки б не заробили — їх немає. Хвороби обсідають всю сім"ю. Господарство теж не ладиться. Як жити далі — не знаю".

Вашій родині заздрили, коли було чому. А нині заздрять ілюзії, що ви підтримуєте, не виносячи сміття із хати. Від цього поступово руйнуються і стосунки, і достатки вашої родини. На перше впливає програмна порча на відштовхування протилежної статі та хвороби органів тазової порожнини і ніг. Її зроблено на вас, пані Тетяно. А між вами і чоловіком енергетична стіна: ви бачите, але не відчуваєте одне одного. Програмні порчі — на алкоголізм і статеві органи — є і на чоловікові. Достаток родини паралізовано порчею на вашу оселю. Усе разом це  викликає порушення природного енергообміну і впливає на стан здоров"я. Тому треба знайти людину, яка зніме порчі.


За долю доньки турбується пан Степан із Житомирщини. "У моєї старшої дочки Ірини, на фото, порівняно недавно все було добре — як у сім"ї, так і довкола, — пише він. — А тепер у родині безлад і щось не гаразд із внуком. Донька і в Києві була, і по бабках ходить, але помітних змін на краще немає".

У жінки на фотографії, що була у вашому, пане Степане, конверті, — прозоре, без певного кольору біополе. Це свідчить, що негативної енергії в ньому немає, але порушено природний енергообмін. Процес відбувається унаслідок порчі. Зняти її традиційними ритуалами неможливо, тільки через бачення Тонкого світу.

А у хлопця на фото свідомий біоенерговплив на зміну світосприйняття людей, ситуацій, стосунків. Унаслідок цього він може поводитися неадекватно.

Зараз ви читаєте новину «Негативні енергії руйнують усі системи організму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути