понеділок, 15 жовтня 2007 17:12

Наталія Валевська потрапила в аварію

  Напередодні аварії, 12 жовтня, на вечірці в київській мерії Наталія Валевська (праворуч) на подіумі демонструвала сукенку від дизайнерки Вероніки Жанві (ліворуч)
Напередодні аварії, 12 жовтня, на вечірці в київській мерії Наталія Валевська (праворуч) на подіумі демонструвала сукенку від дизайнерки Вероніки Жанві (ліворуч)

13 жовтня, в суботу, близько 11-ї години співачка Наталія Валевська, 26 років, потрапила в аварію. З чоловіком Володимиром вона їхала до Хмельницького. У Житомирській області, на трасі в місті Любар, їхнє авто підрізала вантажівка. Чорний джип Валевської перекинувся чотири рази. За кермом був чоловік співачки.

Серйозних травм подружжя не зазнало. Наталія та Володимир були пристебнуті пасками безпеки. Машину Валевська застрахувала. Нині співачка проходить обстеження в лікарні. Вона в шоковому стані: ні з ким не розмовляє, не відповідає на телефонні дзвінки рідних і друзів.

До Хмельницького Валевська їхала на фотосесію для обкладинки свого другого альбому "Без тебя". У Наталії вже були фотографії. Але в квітні грабіжники поцупили її ноутбук із машини, і світлини довелося робити вдруге.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Валевська потрапила в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути