вівторок, 30 жовтня 2018 05:46

Надія Колоскова вища від чоловіка на 40 сантиметрів

Автор: Наталія ЛУЦЕНКО
  Колишня баскетболістка Надія Колоскова й історик Олексій Колесников познайомилися на початку 2003 року. Тоді на новорічних святах виступали в ролі Діда Мороза і Снігуроньки
Колишня баскетболістка Надія Колоскова й історик Олексій Колесников познайомилися на початку 2003 року. Тоді на новорічних святах виступали в ролі Діда Мороза і Снігуроньки

— Коли чоловік познайомив зі своїм батьком, той випалив: "Синку, вона ж тебе битиме". Та за всі роки подружнього життя в нас до такого не доходило, — сміється киянка Надія КОЛОСКОВА, 45 років. Її зріст — майже 2 м. Від свого чоловіка 55-річного Олексія КОЛЕСНИКА вища на 40 см. На 15-ту річницю шлюбу вони потрапили до Національного реєстру рекордів.

Надія Колоскова раніше грала в баскетбол. Зараз працює викладачем фізичного виховання. Олексій Колесник має фах військового історика. Працює консультантом у фільмах. Познайомилися на початку 2003 року.

— Я тоді була студентка, — продовжує. — На новорічні свята підробляла Снігуронькою. Якось подруга запропонувала: "Приїжджай у гості. Пошию тобі новий костюм і заодно познайомлю з Дідом Морозом". Я погодилася. Домовилися, що з Олексієм зустрінемося в метро. На побачення вдягнула чоботи на високих підборах і рожевий капелюшок. Раптом на станції почула: "Ви — Надя?" Опустила голову нижче й побачила молодого чоловіка з вусами. Разом з Олексієм пішли на примірку до подруги. Вона шепнула на вухо: "Бачу, він у тебе закохався". Олексій почав регулярно дзвонити. Зустрічав з роботи й дарував троянди. За кілька днів він разом зі мною поїхав на новорічний вечір у спортивний клуб. Грав роль Діда Мороза, а я була Снігуронькою. Після свята дорогою додому запропонував одружитися. Відповіла: "Гарна дружина з мене не вийде. Я не люблю готувати і прибирати". Та ці аргументи його не переконали. Продовжував за мною упадати.

Згодом Надія й Олексій стали жити разом. За кілька місяців відгуляли весілля.

— Наші родичі та друзі весь час дивувалися: як подружжя може мати таку велику різницю у зрості? — каже Надія. — Ми з чоловіком спочатку через це переймалися, та з часом перестали звертати увагу. Разом займаємося спортом і беремо участь у військово-історичних реконструкціях.

Подружжя виховує доньку 14-річну Владиславу. Її зріст — 1,57 см.

— Разом із чоловіком вирішили, що народжуватиму вдома, — розповідає Надія. — Донька "вилетіла" миттєво: бах — і вона вже в тата на руках. Після пологів випили з чоловіком коньяку. В лікарні цього ніхто не дозволив би.

Зараз ви читаєте новину «Надія Колоскова вища від чоловіка на 40 сантиметрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути