четвер, 23 грудня 2010 04:30

Монсеррат Кабальє поцілували ліву ногу

Автор: фото надане сайтом bliksekret.ua
  Іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє (посередині) виходить з авто біля київського готелю ”Прем’єр Палас”
Іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє (посередині) виходить з авто біля київського готелю ”Прем’єр Палас”

"Якщо сфотографуєте, розіб'ю камеру", — каже охоронець іспанської оперної співачки 77-річної Монсеррат Кабальє. Вона 20 грудня о пів на десяту вечора виходить зі столичного палацу "Україна". Прямує до 5-зіркового готелю "Прем'єр Палас".

Кабальє виступила на новорічному концерті "Студії Квартал-95". За лаштунками спирається на ціпок, другою рукою міцно тримається за лікоть помічниці. Монсеррат зламала кісточку, й та погано зростається. Після виступу сідає у "Мерседес S500". Семеро її шанувальників, які понад годину прочекали на морозі, мовчки розходяться. Чотирьом із них асистентка вручила фото зірки з її автографом.

У Києві артистка вшосте, на запрошення "Кварталу" приїхала  вперше. Торік контрольний пакет акцій студії придбав голова СБУ 41-річний Валерій Хорошковський. Гонорар Кабальє тримають у таємниці. Із нею на сцену виходить 34-річний Микола Басков.

— Дзвонить Монсеррат і говорить: "Мене в Україну запрошують на "95-й квартал". Що за передача така? — розповідає. — Кажу: якщо погодитеся, не лякайтеся — буде багато жартів. А вона: "О, я сама така весела!"

Через Миколу Баскова концерт починають на півгодини пізніше. Він не встигає з літака. Монсеррат чекає у віп-гримерці.

На сцені актори жартують із нею англійською.

— Можна, я доторкнуся до вас як до чогось великого й величного? — говорить 32-річний Володимир Зеленський.

36-річний Юрій Корявченков стає на коліна й цілує ліву ногу Кабальє. Впродовж арії з опери Пуччіні, яку виконує співачка, він стоїть навколішки. Монсеррат тримається за його плече. З Басковим співає російською "Очи черные" та "Калинку".

Микола називає її своєю "вокальною мамою". Говорять, він залицявся до її доньки.

— Без коментарів, — відповідає співак.

У готелі Монсеррат попросила люкс якомога ближче до ліфта. Харчується в японському ресторані. Замовила молоде вино божоле.

— Єдине, що її засмутило, — погода, — каже помічниця артистки. — Мали вилітати у понеділок о другій дня, а рейс скасували. Довелося летіти о шостій ранку.

— Прийшов на концерт тільки заради Монсеррат, — ділиться киянин 54-річний Микола Петрович. — Раніше часто ходив на "Квартал". Але останнім часом хлопці ніякі вже були. Мабуть, Януковича злякалися, такі дурниці мололи. Типу "стабільно все у нас в країні". Та, бачу, трохи повернувся до них здоровий глузд.

"Кварталівці" влаштовують перекличку.

— "Партія регіонів" є? Підніміть руки! Та руки, а не стільці, — жартує Володимир Зеленський. — Кіркоров присутній? Філіп, підніми руку! Та не на жінку, просто підніми.

У залі сидять нардеп-комуніст Петро Симоненко, бізнесмен Петро Порошенко, нардеп-"регіонал" Анатолій Кінах із дружиною та донькою, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко з сім'єю.

Квитки продавали по 80–2000 грн. Концерт транслюватимуть у новорічну ніч.

Зараз ви читаєте новину «Монсеррат Кабальє поцілували ліву ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути