пʼятниця, 11 березня 2016 05:35

"Молюся біля святих ікон за всіх, хто до мене звернувся"

Свій дар біоенергетик Світлана із Черкас отримала від народження. Її матері лікарі заборонили мати дітей. Казали, що вона помре під час ­пологів.

— У пологовому будинку мама непритомніла шість разів і була між життям і смертю. Аж з'явився янгол і сказав: "Будеш жити і ти, і твоя дівчинка, бо вона обрана Богом. Назви її Світланою і понесе вона світло надії й добра усім людям", — розповідає біоенергетик Світлана. — Тому допомагати людям я вважаю своїм покликанням. Віддаю цьому багато енергії. Щоб відновити сили, я регулярно відвідую святі місця, їду до Києво-Печерської і Почаївської лавр, часто буваю в храмах і монастирях. Щороку відвідую Єрусалим. Молюся біля святих ікон за всіх, хто до мене звернувся. Обов'язково привожу з собою святу йорданську воду, освячені свічки й ікони, за допомогою яких потім зцілюю та рятую людей.

— Звернулася до Світлани за порадою тітки, — говорить черкащанка ­Марина, 32 роки. — Мені за 30, а у шлюбі ніколи не була. Навіть серйозних стосунків із хлопцями не мала. Світлана одразу зрозуміла, що я не можу вийти заміж. За два прийоми я позбулася самотності. Не минуло й місяця, як зустріла коханого.

Найчастіше звертаються ті, кому лікарі не можуть поставити діагноз.

— Погано вплинути на людину може навіть той, хто не має надзвичайних здіб­ностей. Для цього достатньо побажати недобре, — каже Світлана. — Якось до мене звернувся чоловік, який хотів допомогти єдиному синові. Дитина тоді була в реанімації, а діагноз так і не встановили. Лише після кількох сеансів із фотографією вдалося зняти з хлопця негативний вплив, отриманий під час прогулянки з бабусею на базар. Після цього дитина дуже швидко одужала, навіть лікарі здивувалися.

Також Світлана ­допомагає позбутися алкогольної ­залежності.

Отримати допомогу

можна за телефонами:

0(67) 979 60 71, 0(472) 73 77 64

Зараз ви читаєте новину «"Молюся біля святих ікон за всіх, хто до мене звернувся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути