четвер, 21 серпня 2008 21:25

"Мій син одружився на розлученій"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мене переслідують життєві невдачі, — пише Антоніна із Шаргорода на Вінниччині. — Ходжу до церкви, коли йде Служба Божа, дуже позіхаю і бурчить у животі. Три роки тому мені посеред городу хтось вилив якусь рідину. Вона стала тверда, як цемент, неможливо було перекопати. А торік восени знайшла на городі закопану хлібину. Що це таке? Ще напишіть, що означає слово біоенергоінформація.

Київський біоенергетик 56-річна Наталя Федорчук каже, що родині побажали зла, коли закопали щось на городі.

— Часто просто хочуть знищити рід, — коментує листа Наталя Миколаївна. — Коли наводять такі прокляття — закопують здохлих курей. Це поганий знак. Тоді всій родині треба молитися. У церкві замовити кілька служб за здравіє. Сходити до цілителів. Антоніна пише, що в неї бурчить у животі. Значить, там закладена негативна енергія. Від неї може хворіти не лише вона, а й сім"я. Негативну енергію потрібно вигнати. Підіть до цілителя, який лікує молитвами. Також жінка цікавиться, що таке біоенергоінформація. Це інформація, що живе в кожній людині. Подивитися її можна, якщо з"єднатися з пам"яттю людини. Тоді можна прочитати, ким людина була в минулому житті і ким стане в майбутньому.


"Мені 22 роки, — пише Людмила із Волині. — Заміжня три роки, маю дворічного синочка Олексія. За роки життя у шлюбі вже намучилася. Мій чоловік — алкоголік. Він на рік старший. Яких тільки ліків не шукала для нього, все марно. Подавала на розлучення. Мабуть, знову подаватиму. Вже не маю сили так жити. Таке враження, що наді мною якийсь порок чи гріх. Я віруюча людина, православна". На окремому аркуші написав листа Ігор, чоловік Людмили. Прислали в одному конверті: "Мені 23 роки, — пише Ігор. —  Я багато випиваю і не можу зупинитися. Що робити?"

— Тут сім"я не реалізовує силу, яку їм дано, — коментує листа цілителька. — Особливо це видно по Людмилі. Вона нічого не хоче робити, думає, що її проблеми рішаться самі. А Ігор узагалі наче як не тут, — дивиться на фото біоенергетик. На знімку Ігор тримає дружину на руках. — Він наче плаває між землею і небом, нічого не бачить. А п"є, бо йому так комфортніше. В Ігоря достатньо сили волі, щоб самому кинути пити. Ліки йому не потрібні. Він зможе вийти із ситуації сам. Цим людям треба стати трохи дорослішими, серйознішими. Якщо вони розлучаться, то в пару знайдуть собі не кращий варіант.

Наді мною якийсь порок чи гріх

"Мій син одружився на розлученій, яка мала два шлюби, — пише Галина із Житомирщини. — Від одного шлюбу в невістки є донька. Усі люди просили сина не женитися на ній, він не слухав. Разом живуть уже дев"ять років. Спочатку невістка тікала з дому, цілу ніч гуляла з другими, випивала. Тепер дійшло до того, що її по дві неділі не буває вдома. Ніде не працює, аліментів не получає. Що вона зробила синові, що він не хоче її вигнати?"

— Більшість чоловіків одружуються із молодими дівчатами, — каже Федорчук. — Але часто доброго життя в них немає, народжуються хворобливі діти. Інші чоловіки одружуються із жінками, у яких вже є діти. Крах у молоду родину може принести свекруха, якщо вона ненавидять свою невістку та її дитину. Свекрухи закладають ментальну енергію в голову невістки, заводять її в лабіринт. Раджу Галині контролювати свої думки й поважати тих, хто поряд. Невістці посилайте добрі емоції. Тоді вона схаменеться, а вас поважатимуть. Якщо свекруха проклинає невістку, то хворіють онуки.

Зараз ви читаєте новину «"Мій син одружився на розлученій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути