Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 14:34

Михайло Боярський подарував доньці "лексус"

Російський актор Михайло Боярський, 57 років подарував своїй доньці Лізі синій "Лексус-Седан" за $70 000. 20 грудня дівчині виповнилося 22 роки. Півтора місяця тому в неї вкрали чорну "хонду", яку батько подарував їй на минулий день народження. Авто досі шукають.

Ліза Боярська зіграла головну роль у фільмі "Іронія долі. Продовження". На зйомки до Москви вона їздила на таксі. Боярські живуть у Санкт-Петербурзі.

— Лізочка так намучилася, — скаржиться її мати Лариса Луппіан. — От батько й подарувати їй машину. Він сам обирав модель, замовив у Японії. На жаль, авто до дня народження не встигли пригнати, але воно вже в дорозі.

Мати подарувала Лізі кілька кофтин і суконь, які донька вибрала сама.

— Зранку вручив доньці квіти і шампанське, — каже Боярський. — Ми випили по келиху, і вона зібралася на літак. Полетіла до Москви на прем"єру "Іронії долі. Продовження". Її супроводжував брат Сергій.

Сам Боярський любить їздити на російських машинах. У нього були "жигулі-копійка", ГАЗ-2410, дві "ниви", а тоді — "опель" і "крайслер".

Зараз ви читаєте новину «Михайло Боярський подарував доньці "лексус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути