середа, 07 травня 2008 17:03

Меган Фокс визнали найсексуальнішою у світі (ФОТО)

Автор: фото: REUTERS
  У жилах американської акторки Меган Фокс тече ірландська, французька й індійська кров
У жилах американської акторки Меган Фокс тече ірландська, французька й індійська кров

Понад дев"ять мільйонів читачів чоловічого журналу "FHM" голосували за найсексуальнішу жінку світу. Перемогла американська акторка Меган Фокс, 21 рік.

Брюнетка зростом 168 см важить 49 кг. У її жилах тече ірландська, французька й індійська кров. На тілі Меган десять татуювань, зокрема портрет Мерилін Монро на правій руці.

Фокс знялася в 13 голлівудських фільмах. Зіграла Мікаелу Бейнс у бойовику "Трансформери". 2007-го актриса заручилася з зіркою телесеріалу "Беверлі Хіллс" Брайаном Остіном Гріном. Переїхала до нього в маєток у Лос-Анджелесі. За кілька тижнів Меган застала нареченого у ліжку з власною покоївкою. Заручини розірвали. Після того Фокс витатуювала на спині: "Жила собі дівчинка, яка не знала кохання, доки один хлопчик не розбив її серце".

У Штатах акторка очолює жіночий рух за легалізацію марихуани. В інтерв"ю Меган зізналася, що вживала наркотики.

Другою в рейтингу стала актриса Джессіка Альба. Торік вона була першою. На шостому місці актриса Скарлетт Йоханссон, на дев"ятому — акторка Анджеліна Джолі, на 20-му — співачка Крістіна Аґілера, на 31-му — співачка Брітні Спірс.

Українка Ольга Куриленко опинилася на 38-й сходинці. Вона народилася у Бердянську, у 17 років виїхала до Парижа робити кар"єру моделі. Нині рекламує парфуми "Кензо", косметику "Нівея". На початку року знялася в фільмі про Джеймса Бонда з актором Деніелом Крейґом.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс визнали найсексуальнішою у світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути