четвер, 19 лютого 2009 19:02

Маша Фокіна виходить заміж за американця
5

Маша Фокіна, онука колишнього прем’єр-міністра Віктора Фокіна, на прем’єру фільму ”Австралія”  у столичному кінотеатрі ”Україна” прийшла із сумкою від Луї Віттон за тисячу доларів
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
Передній зуб Маші інкрустований діамантом
Годинник від Ulysse Nardin — найдорожчий аксесуар. Його ціна 10 тисяч доларів
Сережки з білого золота Маша купила в Маямі за 150 доларів
Золотий перстень вартістю 170 доларів — ексклюзивна прикраса від американ-ського дизай-нера

12 лютого у столичному кінотеатрі "Україна" показали прем"єру романтичної драми "Австралія" 46-річного База Лурмана. Це історія кохання ковбоя й англійської леді, які виховують хлопчика-мулата. Бюджет стрічки $130 млн. Це найдорожчий австралійський фільм. У ньому зіграли 41-річна Ніколь Кідман і Х"ю Джекман, 40 років.

На прем"єру прийшли близько сотні осіб. Пригощаються пивом, соками та канапе. Гостей розважає Амур, якого грає студент Віктор. На ньому золотаве трико та кучерява перука. Амур бігає залом, цілує дівчат і кричить: "Я не гей!".

— Божевільний, — обурюється 18-річний співак Борис Апрєль. Він прийшов із менеджером Олександром. — Я тут заради Кідман. Вона — ікона стилю. Так виглядати в преклонном возрастє не кожна зможе. Вона сидить на огірковій дієті. Раз на місяць протягом тижня їсть самі огірки. Я б так не зміг, — Борис прикриває щоки фарбованим волоссям. — Тут таке світло, що в мене вся штукатурка потече!

На сцену виходить 15-річна Іва Річ, співає три пісні.

— Усміхайся! — намагається докричатися до дівчини її мама Оксана. — Щоразу переживаю, коли вона виступає. Не сутулься!

Фільм триває 2 год. 45 хв.

— Я навіть на коханого стільки часу не витрачаю, — заявляє 22-річна співачка Маша Фокіна, онука колишнього прем"єр-міністра Вітольда Фокіна. Смикає "блискавку", намагаючись закрити сумку від Луї Віттон вартістю $1 тис. На руці годинник із діамантами. Його ціна $10 тис. На прем"єру Маша прийшла з охоронцем. Той свариться з оператором "Нового каналу", який камерою ледь не вдарив Машу в око.

— Через два місяці виходжу заміж і лечу в Маямі. Обручки ще не маю, бо пропозицію отримала по телефону. По-ідіотськи якось усе вийшло. Я подзвонила сказати, що скучила, а він: "Виходь за мене", — останню фразу Маша виголошує англійською. — Він власник будівельної компанії. Ми познайомилися перед Новим роком. Рідні не вірять, що я виходжу заміж. Думають, що все вигадала. Альбом допишу — і під вінець.

Улюблена дизайнерка французького кутюр"є Пако Рабанна 24-річна Вероніка Жанві прийшла із сестрою Наталею, 23 роки. У руках тримають плюшеві серця.

— Ми втекли з вечірки до Дня закоханих у "Лео клаб". Подивилася на салют і одразу в кіно. Половина гостей зробила те саме, — каже Наталя, оглядаючи залу. — Я прийшла через друга-журналіста. Він одружений, але присвятив мені вірш "5 континентів". Порівнює мене з Європою, Америкою, Африкою, Антарктидою. А в останній строфі пише, що, якби я була Австралією, то приріс би до мене кораловим рифом. Вероніка аж розплакалася, коли я їй це читала. Але я кохаю іншого.

Двоє хлопців із п"ятьма пляшками дармового пива голосно коментують фільм.

— Офігєть, скільки ліфчиків! Цілий чемадан, — викрикує юнак, коли герой Х"ю Джекмана б"є пастуха валізою Кідман, з якої вилітає білизна. — У моєї за все життя стільки не буде.

До середини фільму два десятки людей залишають залу.

— Годі ревти! — гукає до дівчини юнак у військовій формі. Та йде до туалету, аби вмитися. Її вразила сцена на екрані, в якій бики затоптують бухгалтера на ранчо. — Вся косметика потекла. Нам же ще у метро їхати.

Події фільму розгортаються під час Другої світової війни. Австралійське узбережжя бомбардують японські повітряні сили. Місто Сідней руйнують ущент.

Стрічку знімали дев"ять місяців. Кідман, аби вжитися в образ фермерки, два місяці жила на ранчо в Австралії. Вона навчилася доїти корів і допомагала каструвати биків.

Зараз ви читаєте новину «Маша Фокіна виходить заміж за американця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути