четвер, 28 квітня 2011 23:18

Литвин нервує і має порушення сну

Київський графолог 39-річна Анастасія Зюбіна визначає характер і хвороби людей за їхніми почерками. Демонструю їй витяги з автобіографій і підписи політиків. Кому належать, Анастасія не знає.

— Люди звертають увагу на те, що вони пишуть, і абсолютно не дивляться, як саме це роблять. Найбільш інформативною є літера "р", — розповідає, проводячи рукою по заяві кандидата в президенти спікера Верховної Ради Володимира Литвина, 55 років. — Із написання цієї букви можна дізнатися, чи людина замкнута чи відкрита, смілива чи боягуз, надійна чи зрадлива. Якщо літера написана за прописом, то ця людина безініціативна, робить те, що їй кажуть. Якщо риска літери коротка, недописана, то людина чогось боїться.

Літера "р" у Литвина — маленька, через коротку риску нагадує "п".

— Цей чоловік невпевнений у собі. Страждає від мігрені, бо нервує і має порушення сну. Такі люди часто конфліктують. На це вказує гострий кут, який утворює правописна літера в поєднанні з іншими. Напівкруг, схожий на літеру "г", викриває в людині замкнутість і схильність до психічних зривів. Такі люди — важкі сім'янини. Від них не дочекаєшся любові та підтримки.

Довго придивляється до почерку екс-прем'єра 50-річної Юлії Тимошенко. Літери в політика роздуті, ніби бочки.

— Це написала емоційна людина, 100-відсотковий холерик. Такі особи в житті більше керуються емоціями, ніж здоровим глуздом.

Деякі букви обведені світлою ручкою кілька разів.

— Автор рядків ніколи не здається. Хоче надто багато, але часто не отримує і половини, бо амбіції перевищують можливості. Якщо таку людину посадити у клітку, вона прогризе грати, аби вибратися на волю.

Серед розділових знаків переважають знаки оклику.

— Автор цих рядків любить керувати. Імовірно, це чоловік, власник якоїсь великої компанії. Кожне речення наголошує, щоб зробити акцент. Головного не виділяє, бо для таких людей усе головне. Якщо почерк таки належить жінці, то вона виконує важку роботу. Пишучи, сильно тисне на папір, у деяких місцях дряпає його — не відчуває різниці між тим, що може, і тим, чого хоче.

Почерк президента Віктора Януковича, 60 років, графолог називає жіночим.

— Почерк належить жінці за 50, схильній до монотонної, нудної роботи. Критику сприймає і навіть іноді бере її до уваги. Людина схильна до самогубства. Бачить світ у песимістичних тонах. Помітно, що їй усе набридло. Загостреність деяких букв свідчить про схильність до різних форм виразок, автор має проблеми з печінкою та підшлунковою.

Усі рядки направлені догори, майже не торкаються ліній у блокноті.

— У спокійної врівноваженої людини почерк рівний, літери приблизно однакового розміру. Якщо ж почерк "танцює" — автор неврівноважений, якщо літери "літають" на папері — мрійливий.

Розглядає підпис екс-президента Леоніда Кучми, 72 роки, з невеликою ляпкою біля першої літери.

— Цей автограф виконаний стоячи, не добровільно, а з примусу. Людина поставила ручку, але ще не підписується, а думає. Проте чорнило вже проступає на папір і залишає слід. Свідчить про невпевненість. Автор почав виконувати роботу, ще не усвідомлюючи, що від нього хочуть, і яким буде кінцевий результат. Підпис закінчує спіраль, загнута донизу — це любитель не доводити розпочату справу до кінця.

Розмашисто пишуть щедрі люди

Великі літери — у самовпевнених, комунікабельних та енергійних людей,

дрібні — у стриманих і скромних,

задерті догори рядки — в оптимістів і кар'єристів,

рядки "повзуть" донизу — автор схильний до депресій,

розмашисто пишуть щедрі люди,

літери не однакові за висотою — мінливий настрій,

із сильним натиском — у самокритичних, схильних до агресії,

із рівними проміжками між словами — у пунктуальних,

якщо літери в словах стоять окремо — автор інертний,

з'єднані — стійкий до стресів,

літери нахилені вліво — в упертих,

вправо — у старанних,

без нахилу ліній — людина не має чітких переконань.

 

Зараз ви читаєте новину «Литвин нервує і має порушення сну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути