Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 19:48

Лещенкові прооперували праве плече

  Російський співак Лев Лещенко травмувався за два тижні до дня народження
Російський співак Лев Лещенко травмувався за два тижні до дня народження

67-річний російський співак Лев Лещенко кілька тижнів ходитиме із лангетою (післяопераційний фіксатор. — "ГПУ") на правому плечі.

Напередодні дня народження 1 лютого артист послизнувся на асфальтованій доріжці, коли виходив із власного "мерседеса", й упав.

— Спробував опертися на руку — болить. Спочатку не звертав уваги на біль, — розповідає Лев Валер"янович. — Але за кілька годин рука розпухла, не міг поворушити нею.

Лещенко звернувся до московської клініки. Після обстеження медики сказали: розірвана зв"язка правого плеча, необхідно терміново оперувати. За рекомендацією друзів Лев Лещенко вирушив до однієї з німецьких клінік, де й зробили операцію. Нині співак одужує на своїй дачі в Підмосков"ї. За ним доглядає 54-річна дружина Ірина.

— Я вже почуваюся добре, — запевняє він. — Але лікарі радять уникати різких рухів. Щоби зайвий раз не напружувати м"язів руки, заборонили працювати. Через травму в мене вийшов незапланований місяць відпустки. У місто не їжджу, обклався книжками і дисками з фільмами. На вихідні чекаю приятеля-пародиста Володимира Винокура.

23 лютого у Льва Лещенка сольний виступ у Московському театрі естради в концерті естонки Анне Вескі. Співачка святкуватиме 30 років на сцені.

Зараз ви читаєте новину «Лещенкові прооперували праве плече». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути