Ексклюзиви
неділя, 15 квітня 2007 16:34

Кузьма в Еміратах плигав із парашутом і забив сідницю

Автор: фото надане прес-службою ”Нового каналу”
  Співак Андрій Кузьменко в Об’єднаних Арабських Еміратах плигав із парашутом і ловив у пустелі саламандр
Співак Андрій Кузьменко в Об’єднаних Арабських Еміратах плигав із парашутом і ловив у пустелі саламандр

Соліст гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко, 38 років, у Об"єднаних Арабських Еміратах знімав репортаж про світовий чемпіонат із перегонів на одномісних літаках "Red Bull Air Race". Його показуватимуть 21 квітня на "Новому каналі".

Україна участі в перегонах не брала. Зате в Абу-Дабі змагався пілот із Росії — чемпіон світу з вищого пілотажу в 2003, 2005 роках Сергій Рахманін. Кузьменкові найбільше сподобався інший гонщик — Петер Бєшений з Угорщини.

— Бєшений літав краще за всіх! — розмахуючи руками, розповідає Андрій у літаку дорогою з Абу-Дабі до Києва. Переліт триває 4 год. 45 хв. Більшість часу співак дрімає. Прокидається лише, аби поснідати.

— 20 серпня я збираюся до Будапешта, — розповідає після омлету, котлети та булки з маслом. — Мрію потрапити на тренування Бєшеного.

Голими руками ловив саламандр

Хвалиться, що катався пустелею на джипі.

— Водій був божевільний, дерся на дюни під кутом 50 градусів. Ще я спускався на сноуборді з піщаних горбів, голими руками ловив саламандр, стрибав із парашутом. Добряче забився! Тепер болить права рука та половина жопи, — тре сідницю.

— Що ще цікавого було? — дивиться Кузьма на знайому, яка сидить у кріслі поруч. У Арабських Еміратах стояла 38-градусна спека. Обличчя Андрія обгоріло.

— Семизірковий готель, — нагадує йому дівчина.

— Нас пустили познімати в найдорожчому готелі — "Емірат Палас", — підхоплює Кузьменко. — Тільки хол там займає 200 квадратних метрів. А в люксі можна місяць на веліку їздити. Доба в такому готелі коштує 3000 євро.

Українська група мешкала в п"ятизірковому "Міленіумі". Андрій жив на сьомому поверсі в двомісному номері. Уранці плавав у невеличкому басейні. На прощальній вечірці українців розсадили на арабських подушках прямо на пляжі перед готелем "Хілтон". Пригощали ананасами, грушами, яблуками, бананами та виноградом. Пропонували покурити кальян.

Наступний етап перегонів відбудеться 20–21 квітня в Ріо-де-Жанейро. Його висвітлюватиме хореограф Дмитро Коляденко.

Зараз ви читаєте новину «Кузьма в Еміратах плигав із парашутом і забив сідницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути