четвер, 19 липня 2007 16:33

Кухарка відсудила в Стінґа 25 тисяч фунтів

Кухарка Джейн Мартін, 41 рік, відсудила у своїх хазяїв, британського співака Стінґа, 55 років, та його дружини 52-річної Труді Стайлер, 25 тис. фунтів стерлінгів (100 тис. грн).

Стайлер звільнила її, коли та повернулася на роботу після народження дитини.

Мартін працювала у Стінґа вісім років. Жінка каже, що коли вона була на сьомому місяці вагітності, хазяйка вимагала, щоб вона супроводжувала її в поїздках. Мартін запевняє, що потреби в цьому не було, бо сім"ю співака обслуговують ще п"ятеро людей. Стайлер знала, що перевантажуватися кухарці не можна, бо в неї вже був один викидень. Мартін стверджує, що хазяйка вимагала до себе "королівського ставлення" і заявляла, що "кухарка має бути доступною в будь-який час, інакше їй варто шукати іншу роботу".

Дружина Стінґа запевняє, що до Джейн вона завжди ставилася добре. Але суд став на бік кухарки. Тепер Стінґ виплатить жінці 10 тис. фунтів стерлінгів за переживання. І ще 15 тис. — за те, що жінка після звільнення не змогла швидко знайти нову роботу.

Зараз ви читаєте новину «Кухарка відсудила в Стінґа 25 тисяч фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути