Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 16:59

Фото Карли Бруні продають за чотири тисячі доларів

  Карла Бруні — третя дружина президента Франції Ніколя Саркозі
Карла Бруні — третя дружина президента Франції Ніколя Саркозі

Фотографію оголеної дружини президента Франції — моделі 40-річної Карли Бруні — виставили на аукціон "Крістіс" у Нью-Йорку. Стартова ціна чорно-білого знімка — $4 тис. Його зробив 15 років тому фотограф Мішель Конт. Нині світлина належить колекціонерам Гельмуту Ньютону, Гербу Ріттсу, Річарду Аведону та Лені Рафеншталь. У їхній спільній колекції також є фото оголених моделей Наомі Кемпбелл та Кейт Мосс.

Карла Бруні — третя дружина президента Франції 53-річного Ніколя Саркозі. Вони таємно побралися на початку року. Із попередньою дружиною Сесилією можновладець розлучився за 15 тижнів до весілля з Карлою. Від двох шлюбів він має трьох дітей. А в Карли Бруні є син 7-річний Орельєн від філософа Рафаеля Ентовена.

Карлі приписували романи з багатьма чоловіками. Серед них — мільярдер Дональд Трамп, музиканти Мік Джаґґер та Ерік Клептон, актор Кевін Костнер, а також екс-прем"єр Франції Лоран Фабіус. Із 17 років Бруні займалася модельним бізнесом, була однією з найоплачуваніших моделей у світі. На початку кар"єри вона часто знімалася оголеною. Ці фото можна знайти в Інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Фото Карли Бруні продають за чотири тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути