Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2007 13:59

Філіпа Смоктуновського затримали за наркотики

28 жовтня увечері в Москві затримали сина російського актора Інокентія Смоктуновського — 50-річного Філіпа. У чоловіка після обшуку знайшли героїн. Його звинувачують у зберіганні великої дози наркотиків.

Чоловіка затримали неподалік Білоруського вокзалу. Він привертав увагу своєю неадекватною поведінкою. Міліціонери зупинили його, обшукали і виявили 0,6 грама героїну.

Кажуть, замолоду Філіп мріяв стати актором, як його батько. Але в 20 років почав ходити по московських пивницях і підсів на наркотики. Його батько Інокентій Смоктуновський помер 1994-го на 69-тому році життя.

— Серце Кеші розривалося, — скаржиться мама Філіпа Суламіф Михайлівна. — Але він нічого не міг вдіяти. І я теж нічого не можу зробити. Ми з Філіпом часто конфліктуємо, але я все терплю й вибачаю йому. Мені небагато залишилося жити. Терпіла всі роки, потерплю ще трохи.

Працівники міліції проводять дізнання у справі Смоктуновського. Вони кажуть, що тюремне ув"язнення Філіпу не загрожує, бо він хворий. Через наркотики в нього порушена психіка. Філіпа Смоктуновського відправили на психіатричну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Філіпа Смоктуновського затримали за наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути