Усі гучні вечірки закінчуються і на зміну їм приходить похмілля. Щоб полегшити стан, варто посмакувати мексиканським супом. Його складники пов'язують продукти розпаду алкоголю та виводять з організму.
Якщо вам здається, що в такому стані неможливо їсти, — це ілюзія.
Інгредієнти:
1 кг яловичини
6 зубців часнику
1 ст. л. перцю
2 гілочки чебрецю
3 лаврові листки
1 ч. л. солі
1 пучок кінзи
1 пучок зеленої цибулі
12 дрібних помідорів
Приготування:
Яловичину нарізати шматками 2,5 х2,5 см, посолити і залити 3 л гарячої води. Додати неочищений, але вимитий часник, перець горошком, чебрець і лавровий лист в марлевий мішечок.
Довести воду до кипіння і зняти піну. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 3 години. За 10 хв. до цього видалити мішечок із прянощами, додати нарізані листя і стебла кінзи або орегано.
Покласти нарізану зелену цибулю і розрізані навпіл або на четвертинки помідори. Замість зелених можна взяти невеликі червоні свіжі або консервовані у власному соку томати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічне олів'є Єлизавети Глінської вражає складниками
Приправити перцем чилі, нарізаним на смужки.
Особливо гарний суп, приготований напередодні і поданий розігрітим.
Ароматні смузі прикрасять посиденьки у Новий рік і Різдво. Вони пахнуть корицею і яблуком, мандаринами і імбирними пряниками.
Яскрава вітамінна бомба в одній склянці - гранатово-журавлиновий смузі. Воно багате антиоксидантами, які потрібні імунній системі взимку. Смак прянощів дарує напій з грушею і імбиром. У цій підбірці рецепти смузі, яке підніме святковий настрій.
Коментарі