четвер, 03 травня 2007 17:57

Федосєєва-Шукшина не спілкується зі старшою донькою

  Марія Шукшина із матір’ю Лідією Федосєєвою-Шукшиною
Марія Шукшина із матір’ю Лідією Федосєєвою-Шукшиною

Актриса та телеведуча Марія Шукшина, 39 років, не хоче виходити заміж за юриста Бориса Вєшнякова. Він — батько її півторамісячних близнюків Фоми та Фоки.

Пара живе окремо.

— Мене влаштовує цивільний шлюб, — каже Шукшина. — Я розумію Борю, це його перші діти. Але добре пам"ятаю два попередніх розлучення. Обоє чоловіків, коли я вирішувала від них піти, шантажували, що заберуть у мене дітей.

У Шукшиної підростають ще 17-річна Анна та 10-річний Макар. Першим її чоловіком був однокурсник Артем. Вони вчилися в інституті іноземних мов. Прожили кілька років. Другий чоловік — Олексій Касаткін теж учився із Шукшиною в одному інституті. Коли подружжя розлучилося, батько викрав 2-річного сина Макара.

— Хлопчика переховували на дачі у свекрухи, — згадує Марія. — Я вмовляла їх, плакала, погрожувала. Довелося звернутися до міліції.

Схожа життєва доля у матері Марії — акторки Лідії Федосєєвої-Шукшиної, 68 років. У першому шлюбі з київським актором В"ячеславом Вороніним у неї народилася донька Анастасія. Чоловік жив у Києві, Лідія — в Москві. Доньку актриса відвезла до своєї матері в Ленінград. Воронін спочатку викрав її, а потім відсудив у дружини. Актриса судилася з чоловіком, але доньку їй не віддали.

Батько Марії, Василь Шукшин, хотів, щоб Анастасія виховувалася в їхній сім"ї. Коли Федосєєва-Шукшина була вагітна Марією, вона їздила за першою донькою до Києва. Але її не пустили навіть на поріг дому.

Зараз Федосєєва-Шукшина не спілкується з Анастасією, якій 46 років. Кажуть, її донька була засуджена за перевезення наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Федосєєва-Шукшина не спілкується зі старшою донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути