четвер, 20 березня 2008 19:31

Екс-дружина відсудила в Пола МакКартні 24 мільйони фунтів

  Екс-дружина Пола МакКартні Хізер Міллс (у центрі) після завершення суду в Лондоні. Ліворуч від неї — сестра Фіона
Екс-дружина Пола МакКартні Хізер Міллс (у центрі) після завершення суду в Лондоні. Ліворуч від неї — сестра Фіона

Екс-дружина Пола МакКартні Хізер Міллс, 40 років, не задоволена відступними, які їй 18 березня присудив суд Лондона. Розлючена жінка облила водою адвоката МакКартні.

Міллс отримала 24,3 млн фунтів, а претендувала на 125 млн. Коли засідання закінчилося, вона вилила cклянку води на голову адвокатові Фіоні Шеклтон, 51 рік.

— Хізер повільно лила воду на голову адвоката, а потім спокійно вийшла, — кажуть очевидці.

— Фіона погано вела справу. Коли я була прикута до інвалідного візка, вона принижувала мене, — пояснила свій вчинок Хізер.

16,5 млн фунтів Міллс отримає готівкою, ще 7,8 млн — будинками та майном. Суд оцінив статки Пола МакКартні в 400 млн фунтів.

Міллс збирається подати апеляцію проти публікацій деталей рішення суду, бо не хоче розголошувати особистих подробиць, які стосуються її та доньки. Через 4-річну Беатріс, яка є ровесницею внуків МакКартні від попереднього шлюбу, зіркова пара воює досі. Музикант наполягає, щоб донька навчалася в державній школі, а Міллс збирається віддати її до приватної. Батько переконаний, що дівчинка музично обдарована. Хізер каже, що її дитина співає як усі. Вона вимагає, аби чоловік оплачував цілодобову охорону їй та доньці, бо їм начебто погрожують убивством.

Шлюб Пола та Міллс тривав чотири роки. Пара познайомилася 1999-го на вечірці, за рік після смерті першої дружини екс-бітла — Лінди.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина відсудила в Пола МакКартні 24 мільйони фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути