Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 06:15

Де Дід Мороз бере гроші на подарунки?

Роман Литвиненко, 5 років, м. Черкаси:

— Дід Мороз працює на заводі подарків. Він там працює вироблятельом ігрушок. Зарплату получає за те, що розносить їх дітям. Ігрушки розвозить по магазинах, а за  зарплату купляє інші подарунки. Думаю, шо зарплата у нього велика, бо за весь день багато може ігрушок виробляти.

Костянтин Порутчик, 4 роки, м. Полтава:

— Дєдушка Мороз працює весь рік і розвозить подарки дітям по всій землі. За це получає зарплату. Йому її платить Святий Миколайчик. А Святому Миколаю гроші дає дядя дірєктор, такий, як у моєї мами на роботі. Тоді Миколай знімає гроші з карточки. Я попросив у Діда Мороза великий конструктор. Він небагатий, бо у нього немає грошей на комп'ютер і він не їздить на машині, а ходить по хатам пішки з мішком на плечах. Але конструктор він мені точно принесе! Він мені уже дарив машинку на пульті і удочку.

Ілля Єруков, 5 років, м. Вінниця:

— Він їх відкопує у снігу на Сєвєрном Полюсє. Там живе зі своїми помошніками ельфами, а люди там не живуть. Ельфи помагають Діду робити ігрушки. Я написав йому пісьмо, що хочу дитячий комп'ютер і костюм Бетмана, бо я супер-герой, захисник. Ну, я пішов, бо занятий — граюся.

Анастасія Остап, 4 роки, м. Львів:

— Дід Мороз має дуже багато грошей. Він уже ніде не працює, бо старенький. Але в нього є багато помічників-ельфів. Вони роблять з паперу гроші, розмальовують їх фарбами чи олівцями — хто чим вміє. Дід Мороз відкриває свою чорну і білу книжку з добрими та поганими справами дітей. І дивиться, якщо дитина чемна, то їй купує всі подарунки, які вона просить. А  якщо неслухняна, то ставить під ялинку різку. І може відсипати трохи мандаринів чи цукерок.

Зараз ви читаєте новину «Де Дід Мороз бере гроші на подарунки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути