Ексклюзиви
четвер, 04 березня 2021 06:21

"Щоб не було зайвих запитань, треба було смикнути Кадирова за бороду"

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у лютому

Рада національної безпеки й оборони України запровадила санкції проти народного депутата з "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко через фінансування тероризму.

"Браво! Невже я це бачу за свого життя?"

Василь БАЗЕЛЮК, телеграм

"Я ще партію їхню з каналами визнав би терористичною організацією, а всіх їх поміняв на політичних в'язнів, що сидять у Росії ні за що!"

Дмитро МЕЛЬНИК, фейсбук

"Якщо він фінансує тероризм, то чого він на свободі і майно не конфісковано? Немає яєць усю цю "п'яту колону" пересадити, щоб не мутили воду".

Олександр МАРХАЙЧУК, фейсбук

"Якщо Медведчуку доведеться тікати в Ростов від українського правосуддя, тоді і я аплодуватиму Зеленському. Але, боюсь, у президента кишка тонка.

Віктор АНДРІЄНКО, фейсбук

"Слабенько! Чому РНБО не заборонило в Україні діяльність ОПЗЖ? Це були б справжні санкції".

Віктор ІВАНОВ, фейсбук

18 лютого Петро Порошенко заявив, що купив телеканал "Прямий", який офіційно належав ексдепутату від Партії регіонів Володимиру Макеєнку. Пояснив, що так нібито захистив канал від дій влади. Напередодні закрили канали "112 Україна", "ЗІК" і "Ньюз­ван".

"Сам у себе купив, геніально".

Іван ТУРІЙ, телеграм

"Я теж міг би відправляти на благодійність всю зарплату, але змушений витрачати її на прожиток своєї сім'ї".

Сергій КОВИНЯ, телеграм

"Канали всі повинні бути державні".

Слава ФОРТУНОВ, фейсбук

Віцепрем'єра, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського помітили поруч із президентом Чечні Рамзаном Кадировим під час військово-технічної виставки в Абу-Дабі, столиці Об'єднаних Арабських Еміратів. Чиновник пояснив, що за протоколом гостей розмістили в алфавітному порядку. А під час візиту він не мав контактів з главою російської делегації.

"Не виноватая я! Он сам ко мне пришел!"

Ірина МАСИК, фейсбук

"Щоб не було зайвих запитань, треба було кілька разів смикнути Кадирова за бороду".

Ірина ВЕЛИЧКОВИЧ, фейсбук

"Якщо розміщення було за прізвищами, то Уруський (U) за алфавітом далеко від Кадирова (K чи C). Якщо за країнами, то Україна (U) також далеко від Чечні чи Росії (C чи R). Отже, бреше".

Юрій УГРИН, фейсбук

"Кадиров — бандит і вбивця. Можна було відмовитись від церемонії відкриття взагалі. А гос­подарі виставки повинні враховувати такі нюанси. Відмазка Уруського не проходить".

Сергій ПЕТРОВ, фейсбук

"Це не просто якісь урочистості, а виставка військової техніки для її продажу та купівлі — нам це необхідно і втрачати можливості через стояння десь не там — тупість".

Олександр ДАНЬКОВ, фейсбук

23 лютого перші 500 тис. доз вакцини "Ковішелд" прибули в Україну. Наступного дня почалося щеплення медичного персоналу. На вакцинацію погодилися 30% медиків, за опитуваннями МОЗ.

"У цивілізованих країнах перші щеплення роблять політики вищого ешелону. У нас, як ­завжди, спочатку проводять досліди на простих громадянах".

Віталій БЄЛОЗЬОРОВ, фейсбук

"Нарешті, а то вже карантин надоїв. Чим скоріше всіх щеп­лять, тим скоріше країна прийде до нормального ритму життя, а економіка та підприємці стануть на ноги".

Зоя ПЛЕХАНОВА, телеграм

"Першого потрібно було вакцинувати міністра Степанова, нехай би подав приклад. Привіз — вакцинуйся!"

Інна ШИЛЕНКО, телеграм

Приморський районний суд Одеси засудив активіста Сергія Стерненка до семи років позбавлення волі з конфіскацією половини майна. Його обвинувачують у викраденні колишнього депутата Комінтернівської районної ради на Одещині Сергія Щербича у 2015 році.

"Зрозуміло, що апеляційний суд залишить вирок без змін, але коли в європейському суді справа посиплеться, на нас будуть дивитися, як на Мозамбік".

Ігор ЯНЮК, фейсбук

"Стерненко — це український Навальний. І частина провини за цю ганьбу лежить і на президентові".

Віктор СЕРГІЄНКО, фейсбук

"Методів Правого сектору не підтримував у 2015 році, але ті "надуті" звинувачення, що призвели до такого тюремного терміну, явний перебор. Але "бабло перемагає здоровий глузд".

Олександр КАЛАШНИК, телеграм

"Ганьба виборчого правосуддя. Можливо, Стерненко і порушив закон, але його вирок повинен бути ухвалений після посадок сотень інших, більш ранніх і масштабних злочинців".

Олександр КРАСОВСЬКИЙ, фейсбук

"Це вина Зеленського та Венедіктової. Замість Стерненка, в тюрму повинен їхати Труханов та компанія".

Ростислав ШМАТКОВ, фейсбук

Зараз ви читаєте новину «"Щоб не було зайвих запитань, треба було смикнути Кадирова за бороду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути