пʼятниця, 09 січня 2009 20:00

Чоловік Олександри Ніколаєнко купив готель

  Олександра Ніколаєнко вийшла заміж за американського мільярдера Філа Раффіна торік 6 січня
Олександра Ніколаєнко вийшла заміж за американського мільярдера Філа Раффіна торік 6 січня

72-річний американський мільярдер Філ Раффін до Нового року за $775 млн придбав один із найпопулярніших готелів Лас-Вегаса "Острів скарбів" і казино.

— Збираємося ще купити новий літак "сeсна" — менший за "боїнг", але швидший удвічі, — розповідає 27-річна дружина багатія Олександра Ніколаєнко, власниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт".

Ніколаєнко та Раффін одружилися торік 6 січня. Олександра зізналася, що мільярдер дуже турботливий і часто готує молодій дружині сніданки. Подейкують, що подружжя чекає на дитину. Від попереднього шлюбу в чоловіка є троє дітей і онуки.

— Саша цей факт не коментує, — каже 26-річна Анна Філімонова,  подруга Ніколаєнко і директорка конкурсу "Міс Україна Всесвіт". — Такі чутки ходять ще з минулого літа, коли Олександра не прибула на один з конкурсів краси. У лютому Ніколаєнко приїде в Київ із чоловіком і другом сім"ї Дональдом Трампом. Тоді всі зможуть побачити, є в неї животик чи немає.

Подружжя має п"ять будинків, 25 автомобілів і два літаки. Філ Раффін володіє нерухомістю в Лас-Вегасі та Канзасі. Його статки оцінюють майже в $2 млрд. Разом із партнером Дональдом Трампом (його статок оцінюють у $3 млрд) Філ будує 64-поверховий готель вартістю $500 млн.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Олександри Ніколаєнко купив готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути