Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 18:03

Цілителі лікують лише тіло людини

"Був період, коли нас відвернули від Бога. Але ж ми вступили в нове тисячоліття, кожному дана свобода, кому служити: добру чи злу.

У дитинстві чула від мами: "Як людина навернеться до Бога, то Він добавить віку, а як відвернеться — вкоротить". Своїм дитячим розумом не усвідомлювала значення її слів. Збагнула це 1998 року, коли захворіла на смертельну хворобу. Лікувалася зовсім дешево і швидко у православній церкві: сповідалася, причащалася, соборувалася.

Із 1999 року по волі Господній на квартирі жили четверо священиків, мала доступ до їхньої літератури, спілкувалася з ними.

Хворіла сама, діти... Потрібно було звертатися до лікарів, навіть цілителів, але ніхто з них не вилікував сестру. 12 вересня 2007 року вона пішла у вічність. Це була дуже велика втрата для родини, але я читала Новий Заповіт, довірилася Господу. А вона довіряла цілителю Євгену Лєбєдєву, який написав книгу "Давайте лечить все". І дуже було боляче, коли після її смерті я отримала лист від кореспондента газети "Бабушка", який писав, що не потрібно було їй вживати спиртовий настій алое, бо він сприяє росту ракових клітин.

Чародії, цілителі, лікарі лікують лише тіло людини, а не душу. У молитві від усіх хвороб є слова: "Якщо душа гріхом хворіє, то й тіло впадає в хворобу".

Лист надіслала Ніна Берегова з с. Високе Тетіївського р-ну Київської обл.

Зараз ви читаєте новину «Цілителі лікують лише тіло людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути