четвер, 18 жовтня 2007 15:56

Часто порчі робляться через підкинуті речі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Усі негаразди почалися, відколи я вийшла заміж, — пише Валентина з Вінниччини. — Одна радість у моєму житті — це моя дитина. Чоловік хоч і працював, грошей не вистачало. Почав випивати, далі — запоями. Через це міняв роботи, але толку ніякого. Удома нічого не робив. Ми розлучилися, бо я втомилася терпіти п"янки, скандали. Тепер у мене часто болить спина і голова.

А ще маю спільний коридор із вредною сусідкою. Бачила там — то свічка валяється, то у взутті, що там стоїть, — як не земля, так пісок.

Батьки мої багато працюють, ніби непогано заробляють, а грошей ніколи немає. Порадьте, що робити?"

Шановна пані Валентино, всі негаразди у вас почалися тоді, коли і вам, і вашому чоловікові були зроблені порчі на проблеми в житті. Між вами з"явилася енергетична стіна, яка роз"єднала вас. Порушився природний енергообмін. Це проявляється у схильності до хвороб, стані нервової системи, зміні стосунків.

Через підкинуті речі, особливо дрібні (нитки, пір"їнки, різний мотлох) поробляють. Людина, торкаючись до них, набирає на себе негативну енергію з конкретною інформаційною програмою. Тому не слід залишати взуття та будь-які інші речі у доступному для сторонніх місці. Крім того, треба прибирати коридор, вимітати все сміття й мити підлогу, додаючи свяченої води. А також час від часу енергетично чистити його. А ще краще для очищення оселі запросити священика.

За два місяці я втратила 12 кілограмів

У ваших батьків теж є програмні порчі. Одна з них виглядає як гаманець із діркою. Скільки в нього не вкладай — усе вилітає. Така сама порча була й у вашого чоловіка. Усі вони знімаються. Тому шукайте людей, які зможуть вам допомогти.


"Раніше я не вірила ні в які привороти, чари, порчі, — пише Світлана з Луганщини. — Але останні два місяці життя пішло шкереберть. Прожили з чоловіком у шлюбі 32 роки, виростили двох дітей, маємо внуків. А тепер чоловік "закохався" у трохи молодшу за мене сусідку. У сина незабаром весілля, а він каже: "Поїхали розлучатися". Сусіди порадили звернутися до однієї жінки, що виливала воском на воду. Вона сказала, що йому "зроблено", а мені, щоб не заважала, — на смерть. І справді, я сильно хворію. За два місяці втратила 12 кілограмів. Ніякі ліки не допомагають. Я в такому критичному стані, що жити не хочеться.

У мене вища педагогічна освіта. За радянських часів я була вихована так, що нічому такому не вірила. Але побачила, що існують якісь чорні сили, хоча в моїй голові це не укладається. Як це може бути?"

"Загубити голову" вашому, пані Світлано, чоловікові допомогли засоби приворотної магії. Це теж свідоме біоенерговтручання, тобто програмна порча. Вона впливає на людину як на відстані, так і через предмети, їжу тощо. Порчі — це енергетичні структури, які утримують інформацію, тобто енергію думок або емоцій. У вашого чоловіка штучно перебільшені емоції кохання та фізичного бажання. Однак програмні порчі є і на вас. Вони також негативно впливають на стосунки й ваше самопочуття.

Вам необхідно зробити корекцію біоенергосистеми, тобто зняти порчі, відновити функції енергетичних каналів та біополя.

Зараз ви читаєте новину «Часто порчі робляться через підкинуті речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути