четвер, 13 грудня 2007 17:41

Борода сниться до прибутку чи обману

 

"Мені часто сниться одяг. То вибираю у крамниці, але не купую. Або на комусь щось подобається чи не подобається. Нещодавно дивилася на колегу й думала: навіщо вона так невдало скомбінувала піджак і спідницю? Одне яскраве, а інше ніби й нове, але якесь зблідле, ніби вилиняло. Хотіла сказати їй про несмак, але промовчала. I от сниться, що колега у крамниці приміряє стильний костюмчик, що їй пасує. Стоїть, любується перед дзеркалом, а тоді й запитує мене: "Таню, який у мене вигляд?". Це питання мені сподобалося. Я була в захопленні від її вибору, а ще більше — від її прозріння оновити гардероб. Може, це простенький побутовий сюжет. Але щось мені підказує: за цим сном криється якась таємниця.

Тетяна М., викладач, 46 р., м. Київ".

Не кожен сон — таємниця. А якщо й несе якусь загадку, то нам не завжди вдається її відгадати. Ви маєте потребу стати чиєюсь покровителькою, радити, допомагати. Можливо, у вас з"явилася ще  невиразна суперниця, яка швидко прогресує у взаєминах із близьким вам чоловіком. Заодно перегляньте свій гардероб, позбавтесь непотрібних, "вилинялих" речей.


"На майдані Незалежності установлюють ялинку. Я надивився на цей процес, а вночі наснилося, що мені доручили устромити останню гілляку на верхівці. Не знаю, як вибрався туди, але вставив у заздалегідь приварену трубку підтесаний корінь маленької ялинки, з якої складається дерево на майдані. Гукнув донизу: "Готово!". Подумав: як буду злазити з тієї верхотури? Раптом величезна ялинка почала завалюватися. Я прокинувся. Настрій мав поганий. Після обіду отримав тривожну звістку: старший брат потрапив до лікарні. Чи це якось пов"язано між собою?

Володимир Олександрович, 52 р., технік, м. Київ".

Про прямий зв"язок навряд чи можна говорити. Та ялинка символізує не лише погану звістку, а й чужину, проблеми зі  здоров"ям у сфері інтиму тощо. Завершеність дії уві сні (устромили гілляку) може засвідчувати закінчення тривалої справи, позбавлення від тягаря.


"Снилося, що йшов на конкурс найкращої бороди. А потрапив поміж якихось пань, які диригували руками, демонстрували присутнім свої вокальні дані. Голова журі, слава Богу, гукнув, щоб мене не допустили до мікрофона, доки не зголю бороду. Я дуже зрадів, уклонився йому й вийшов. А присутні чомусь заулюлюкали. Коли масивні двері зачинилися, я вхопився за бороду — вона відпала без болю, як штучна. Тримав її в руці й озирався, чи ніхто не бачить. Iз тим і прокинувся.

Анатолій, 32 р., бороди ніколи не носив і не мрію, м. Хмельницький".

Значення бороди різні: позитивні, негативні. Це й прибуток, мужність, сила, мода, боротьба за владу (чи посаду), старіння, перешкода, обман, утрата, невдача, ілюзії тощо.

Зараз ви читаєте новину «Борода сниться до прибутку чи обману». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути