понеділок, 23 січня 2006 11:20

Бйорк — найексцентричніша

Англійський журнал "Домівка і старовина" назвав ісландську співачку і актрису Бйорк, 41 рік, найексцентричнішою людиною у світі. Так вирішили шість тисяч читачів часопису.

Усім запам"яталася біла сукня у формі лебедя, яку Бйорк одягла на церемонію "Оскара" 2001 року. "І, звісно ж, — її дивна, незвичайна музика", — пише журнал.

У її гардеробі є костюм павича та плаття з пір"я страуса. Якось на запис телепрограми Бйорк з"явилася з 15 ескімосами, які їй підспівували. Бйорк не лише співачка. Вона нагороджена "Золотою пальмовою гілкою" за головну роль у фільмі "Та, що танцює у темряві". Співачка може прийти на вечірку в чорній траурній сукні.

14 років співачка прожила з гітаристом Тором Елдоном і має від нього 19-річного сина Сіндрі. Але їхній шлюб розпався, і згодом Бйорк вийшла заміж за режисера Метью Барні, 39 років. Тепер має ще доньку Ісидору, 3 роки.

До першої п"ятірки оригіналів увійшов і екс-чемпіон світу з боксу Кріс Юбенк. 1998 року він пішов з рингу й подався у моделі. На показі мод у Глазго (Шотландія) Кріс з"явився на подіумі в костюмі з пір"ям, з колекції Вів"єн Вествуд.

Читачі "Домівки і старовини" вважають ексцентричним й британського телеведучого Девіда Айка, 54 роки, який уже 16 років пише книжки про прибульців і контактерів. Журналіст часто звертається до медіумів і каже, що сам бачить зелених чоловічків.

Інший ексцентрик — Том Бейкер, 56 років, — зірка популярного в Англії серіалу "Доктор Хто". А замикає п"ятірку рок-співак Оззі Осборн, 58 років, який укупі з родиною знявся в шоу за склом "Сімейка Осборнів". А на концертах шокував публіку, відкушуючи голови живим кажанам.

Винахідниця панківської моди Вів"єн Вествуд, 65 років, — на восьмому місці. На 11-му — 59-річний Елтон Джон. Співак у грудні взяв шлюб із Девідом Фернішем, 42 роки. Це одна з небагатьох офіційних гомосексуальних пар у Британії.

На 20-му місці у списку оригіналів опинився колишній вокаліст "Секс пістолс" Джонні Роттен, 50 років, — анархіст і сатаніст. Якось на концерті він обматюкав англійську королеву.

Зараз ви читаєте новину «Бйорк — найексцентричніша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути