середа, 20 жовтня 2010 00:16

Барбара Сопер тричі народжувала у щасливі дати

Барбара Сопер тричі народжувала у щасливі дати

Американка 36-річна Барбара Сопер зі штату Мічиган народила трьох дітей.

— Усі мої діти народжувалися в дати з однаковими цифрами, — каже Барбара. — Першу доньку Хлою народила під щасливим числом вісім — 08.08.2008. Сину Камерону поталанило з дев'ятками — 09.09.2009. І найменша дочка Кіра отримала найбільше десяток — 10.10.2010.

Перша дитина в Барбари Сопер народилася вчасно. На другу чекали 20 вересня. Через передчасні пологи син з'явився на світ на 11 днів раніше.

— Ми не планували другу дитину, — говорить чоловік Барбари 33-річний Чед. — Усе вийшло спонтанно. Син народився недоношеним, але вижив. Коли дружина завагітніла втретє, у неї були проблеми зі здоров'ям.

Кіра Ніколь повинна була народитися 9 листопада. Лікарі попередили про можливі ускладнення. Барбарі треба було лікувати тромби. За порадами акушерів, вона погодилася на кесарів розтин. Операція припала на 10 жовтня 2010 року.

— Дівчинка — наше маленьке чудо. Про те, щоб вона народилася в цю дату, навмисне не домовлялися. Так збіглося. Більше дітей не плануємо. Тим паче 11 листопада наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Барбара Сопер тричі народжувала у щасливі дати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути