четвер, 19 серпня 2010 11:05

Вони ж просрали Україну! І замість того, щоб застрелитися, продовжують видавати трактати про те, як розбудувати державу.

Вони ж просрали Україну! І замість того, щоб застрелитися, продовжують видавати трактати про те, як розбудувати державу.

Іван ГАВРИЛЮК, 61 рік, народний артист України

"Я ненавидів і ненавиджу комуністів не лише через те, що вони знищили мільйони людей у своїй же країні. Вони породили нове плем'я - не народ, не населення, а таке собі ВОНО. Воно породило іще ВОНІШЕ, а ті - іще ВОНІШЕ. І тепер нами керують. Це безликі обличчя, які побачиш і більше не згадаєш. Таким добре було жити за будь-якої влади - і за Гітлера, і за Сталіна. Вони отримували ордени та почесні місця на Байковому цвинтарі за Кравчука, за Кучми, за Ющенка. Отримуватимуть і за Віктора Федоровича.

А мені було зле за будь-якої влади. Навіть на рідній Галичині - і крали, і брехали, і хабарі давали. Зараз там із такими вітаються, руку тиснуть. Вони ж просрали Україну! І замість того, щоб застрелитися, продовжують видавати трактати про те, як розбудувати державу.

Єдиний вихід для нормальної людини - працювати над собою. Будувати Україну в себе на подвір'ї".

Зараз ви читаєте новину «Вони ж просрали Україну! І замість того, щоб застрелитися, продовжують видавати трактати про те, як розбудувати державу.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути