четвер, 06 травня 2010 17:04

Вийшло 18 номерів тижневого журналу "Країна". Читачі висловлюються про матеріали, що їм запам'яталися

Дуже сподобався паперовий кораблик на обкладинці. Пам'ятаю, в дитинстві ми дули на кораблики, щоб вони пливли. А тепер політичний вітер дме зовсім не в той бік.

Віра АМБРОЩУК, Маріуполь Донецької області


До історії з флотом була аполітична, але це так обурило, що спокійною лишатися не можна. Якщо їхній флот нам тут не заважатиме, то нехай і наша армія там побуде - тихо, нікому не заважатиме. Бо москалі дуже хитрими хочуть бути.

Надія, 43 роки, Мукачеве


У мене своя пропозиція. Одну базу ставимо в Калінінграді - це в Європі, і до москалів далеко. Другу - на Камчатці, бо там червона риба й ікра.

Орест КАЛИНІВ, 29 років, Львів


Ідея про військові бази непогана, але альтернатива не співвимірна: кожен гектар землі в Криму, який орендує Чорноморський флот, міг би давати в бюджет України мільйони доларів. Треба цю пропозицію винести на обговорення українсько-російської комісії. У Росії українців мільйони, їхні інтереси слід відстоювати. Наші військові бази могли б стати стабілізуючим фактором.

Вован, Одеса


Треба ще принаймні дві бази: у Сибіру й на Далекому Сході. Там земляків наших теж чимало. Та й із Піднебесною буде про що порозмовляти.

Стас, Запоріжжя


Замовила б собі туалетний папір із колишнім шефом. Вагітною звільнив, а я ще й офіційно оформлена не була. Отримую тепер тільки допомогу на дитину.

Юлія, 25 років, Макіївка Донецької області


Обличчя київського мера треба було б розмістити не лише на туалетному папері, а й на всіх смітниках. Великі портрети - на незаконних забудовах.

Ольга, Київ


Дуже жаль слона Боя. Донька давно просилася в зоопарк, хотіла подивитися на нього - бачила кілька сюжетів по телевізору. Я їй казала, що потеплішає й сходимо. Тепер у столиці, крім цирку, слонів немає. А донька цирк не любить.

Вікторія, Київ


Про маршрут Януковича цікаво було лише певній категорії киян, бо 70% користуються метро або маршрутками. Дуже багато незрозумілої історії. Наприклад, матеріал про Яковченка з жінкою. Може, я відстала від життя, але жінка актора, який жив за багато років до мене, мало цікавить. Значно більше зацікавила б дружина Черновецького чи, наприклад, нашого мера Гройсмана. Де вони вдягаються, що готують, із ким дружать їхні діти, на які гуртки ходять. Віддати свою дитину на гурток, куди ходить дочка мера - це ж за щастя! Хай би подружилася з нею.

Ірина, 26 років, Вінниця


Ці кортежі зранку дістали вище всякої міри! Неможливо справами займатися, бо з Троєщини й так не виїхати! Коли він вже до Києва переїде, той Янукович, чи до Донецька назад?

Ярослав ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, 24 роки, підприємець, Київ


Подруги не раз натякали: Ігор тебе зраджує. Я не слухала. У нас все так добре було. Щоб принижуватися до ревнощів? Ніколи! Торік чоловік мене залишив. Сказав, що знайшов справжню любов.

Я вийшла заміж 12 років тому, маю трьох діток. Здається, все життя сиджу в декретній відпустці. Обкладена малолітніми дітьми, купою хатньої роботи. Усю себе присвятила дітям і чоловікові. Ігор - торговий менеджер. За тих 12 років доробився до чорної "тойоти". Дорогою з роботи підвозить молодих співробітниць. З однією з них закрутив роман. А чотири місяці тому вернувся до мене. Сказав, що помилився, просив вибачення. Прийняла його, бо сама не дам ради дітям. Тепер от думаю: ревнувати його чи ні?

Олена, 32 роки, Львів


Футбол - моя пристрасть, тому дуже радий був побачити цілий розворот про збірну. Це правильно, що Маркевич хоче дати нагоду молодим проявити себе в збірній. Немає жодного "динамівця", і не дивно - ті зажерлися останнім часом над усяку міру.

Андрій МАРКОВСЬКИЙ, 22 роки, студент


Їхав електричкою до Києва. Гортаю журнал, поруч бабця. Побачила розворот із 112-річною, почала розпитувати про неї. Я прочитав як було, а тоді кажу, щоб брала журнал собі - дарую. Взяла, але так і не розгорнула. Почала ні з того ні з сього про війну розповідати.

Олексій, 26 років, безробітний, Київ


На одному подиху прочитав про Анатолія Мучника з Полтави. Кожна фраза - на вагу золота: мудро й толково. Хотілося би про таких читати більше.

Олексій ПАРХОМЕНКО, Кременчук на Полтавщині


Класний матеріал про Яковченка. П'яниця, балагур, але водночас "королівський блазень", ще й жінка-красуня. А закінчилося все трагічно.

Олександр, 42 роки


Власта Шовковська відкрилася зовсім інакшою. Вона мені дуже симпатична. Прикро, що така пара розпалася.

Плакала після історії про Яковченка. Це яке серце треба мати, щоб усе життя за дружиною переживати? Такий собі добрий алкоголік.

Ірина, 27 років, Мукачеве на Закарпатті

Власта Шовковська розповідає, що прабабуся княжого роду була, грала на піаніно й носила рукавички. А на фото - баба в хустці.

Олена, 35 років

Зараз ви читаєте новину «Вийшло 18 номерів тижневого журналу "Країна". Читачі висловлюються про матеріали, що їм запам'яталися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути