Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2010 13:30

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися в попередніх випусках тижневого журналу "Країна"

У житті я несмілива, а коли залишаюся на самоті, вдягаюся, наприклад, оперною співачкою. Замотуюся в простирадло, чіпляю в коси квітку й щосили волаю: "Соловей мой, соловей!" Іноді вбираюся пацанкою - кепка, порвані джинси. Якось майже "спалилася": грала проститутку, взяла мамину білизну, а вона раніше додому повернулася. Довелося швиденько запахнути халат і непомітно покласти білизну на місце.

Ірина КОЛОДИНСЬКА, 27 років, Вінниця


Уявляю, що пережили жінки в Чилі. Мій син потрапив із друзями в аварію. Нам повідомили лише, що четверо насмерть, а один - живий. Вісім годин чекали, доки скажуть, хто. Коли почув прізвище, обняв лікаря. Два тижні прожити в такому стані не зміг би.

Іван КУШНІР, 54 роки, Тернопільська область


Плакала, коли читала, що чилійський шахтар зробив з-під землі пропозицію своїй дружині. 25 років прожив у цивільному шлюбі й лише перед лицем смерті зрозумів, що жінка заслуговує на свою маленьку казку.

Ірина ПАСІЧНЮК, 22 роки, Вінниця


Обурило, що Ольгу Герасим'юк не запросили на святкування 15-річчя "1 + 1". Пам'ятаю, як "плюси" ділили ефір з УТ - 2. Ми всією родиною чекали їхнього ефіру - тоді там були найкращі передачі й фільми. А тепер канал нудний.

Сергій МАЛЬЦЕВ, 30 років, агроном


Якщо Хосе Каррерас не п'є з пластикових стаканчиків, бо переживає за своє здоров'я, то нехай і без респіратора на вулицю не виходить. Нудить від цієї награної турботи про здоров'я.

Андрій, 26 років, стоматолог, Львів


Чоловік побачив моє зображення на обкладинці диска "Золота колекція шансону". Купив спеціально. Це фото я виставляла в інтернеті. Тільки замість золотистого купальника мені домалювали чорне плаття й збільшили груди. Пробували додзвонитися до них, але марно.

Даша СТЕПНЮК, 22 роки, Крим


Шосте відчуття підказує: щось із прогнозів астролога справдиться. Не віримо тільки, що зникне долар. Але свекор каже, ніхто так само не вірив, що Радянський Союз розпадеться.

Ольга, викладач, Чернівці


Нехай зникне той долар навіки-вічні! У ньому закладене якесь зло. До кризи взяли з чоловіком у позику Lanos й двокімнатну квартиру - у доларах. За машину ледь виплатили. А за квартиру іще 13 років по 600 баксів давати треба. До кризи це було 3 тисячі гривень - якраз моя зарплата. А тепер усі наші гроші на долар ідуть.

Ірина, Львів

У журналі забагато містики: ворожки, жінки, що воскресають після смерті. Жодному слову астролога не повірила. Люди несуть таким останні копійки. А результату, як правило, жодного.

Ірина МАМОВА, 30 років, менеджер, Львів


Павло Зібров розповідає про "принади" Олени Корікової, а дружина в нього молодець - ставиться до цього спокійно й не ревнує. Тільки жінки, які знають собі ціну, здатні втримувати гарних і популярних чоловіків.

Ольга ГЕРМАН, 34 роки, Вінниця

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися в попередніх випусках тижневого журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути