субота, 29 червня 2013 17:11

У Москві дівчатка-підлітки обезголовили безхатька та грали його головою в футбол

У Москві  дівчатка-підлітки обезголовили безхатька та грали його головою в футбол
Фото: kiyany.obozrevatel.com

Дві російські дівчини перебувають під вартою після того, як вони, нібито, обезголовили безхатька, який їм не сподобався, а потім стали грати у футбол його головою.

Вважається, що, після того як вони використовували голову, в якості футбольного м'яча, викинули її у відро для сміття. Вони були заарештовані поліцією, після того, як офіцери вирахували по сліду крові, тіло жертви. Труп був знайдений в квартирі дівчаток у східній частині Москви.

Як тільки офіцери увійшли всередину квартири, вони виявили, страхітливе видовище, яке було схоже на сцену з фільму жахів. Усередині знайшли сокиру і пилку, які ймовірно, були використані для скоєння вбивства, в той час як вся квартира була в крові бездомної людини.

Слідчий комітет Москви заявляє, що обидва підлітка напилися спиртного, а потім напали на людину, просто тому, що їм не сподобалося, як він виглядав.

Для полювання на бродягу, вони використовували різні ножі, а також пилку й сокиру, щоб його вбити, перш ніж одна з них вирішила відрізати голову, людини знівечили в нижній частині тіла.

Поліцією була пророблена відносно легка робота з їх знаходженню, як тільки вони знайшли труп, вони просто йшли за потоком крові в квартиру передбачуваного вбивці.

Підозрюваних можуть ув'язнити на термін до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «У Москві дівчатка-підлітки обезголовили безхатька та грали його головою в футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

136

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути