вівторок, 18 червня 2013 11:43

Вбивство кримського музиканта: жертва лежала у ванній в очікуванні розчленування?

Вбивство кримського музиканта: жертва лежала у ванній в очікуванні розчленування?
Ігор Соловйов. Фото: vk.com

У недавньому вбивстві кримського музиканта стали відомі нові подробиці.

Днями у сімферопольську міліцію надійшов дзвінок від чоловіка, який повідомив, що його знайомий попросив допомогти позбавиться від трупа. Приїхавши на місце події, правоохоронцям довелося викликати ДСНС, щоб відкрити двері квартири. Там вони виявили сплячу п'яну пару і труп, від якого вони хотіли позбутися, але не встигли, пише Сегодня.

У кримському Главку міліції розповіли, що напередодні до власниці житла - 45-річній жінки - прийшов приятель. Чоловік нещодавно зламав ногу, тому був у гіпсі і з милицями. Пізніше до них приєднався колишній чоловік кримчанки - 50-річний сімферополець. Вбивство сталося під час застілля, коли екс-чоловік образив господарку, приятель зі зламаною ногою вирішив заступитися за неї і милицею забив музиканта до смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчанин, захищаючи жінку, забив милицею її колишнього чоловіка

Товариші вбитого Ігоря Соловйова організували у соцмережі групу, в якій повідомляють подробиці події. Його друг Євген Чечоткін пише: "Офіційне час смерті Ігоря - понеділок, 10-е червня, 16.00. Але експерт, який виїжджав на місце вбивства, припускає, що судячи по ранам, вони були нанесені ще в неділю. І якщо це так, то, отже, Соловей пролежав у ванні, в очікуванні розчленування, цілу добу, або, вже мертвий, або, повільно помираючи, до 16 години понеділка".

За його словами, колишня дружина Ігоря Соловйова намагалася також забезпечити собі алібі, зателефонувавши знайомому у музичну групу, в якій перебував убитий: "Вона йому зателефонувала у понеділок, в 14.46 і дуже чомусь нахвалювала Солов'я та їх групу. Питання - чому це раптом? Відповідь - якщо в цей час Ігор вже лежав у неї у ванній, то вона просто забезпечувала собі хоч якесь алібі на тему, що поняття не має де Соловей і хвилюється за нього... Адже, на той момент, вона ж ще не знала, що ввечері їх прийме міліція".

Як повідомили в міліцій, зараз жінка перебуває під домашнім арештом, її приятель - заарештований.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство кримського музиканта: жертва лежала у ванній в очікуванні розчленування?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути