пʼятниця, 14 червня 2013 09:08

Кримчанин, захищаючи жінку, забив милицею її колишнього чоловіка

Кримчанин, захищаючи жінку, забив милицею її колишнього чоловіка
Фото: gigamir.net

До чергової частини Сімферопольського міського управління міліції по лінії "102" надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що його приятель, можливо, вбив людину. За словами того, хто телефонував, друг по телефону попросив допомогти йому заховати труп. Про це УНН повідомили у СЗГ ГУМВС України в АР Крим.

За вказаною заявником адресою негайно виїхали правоохоронці. Оскільки на дзвінок міліціонерам ніхто не відчинив, була викликана бригада ДСНС з розсувною драбиною. Коли оперативники проникли через балкон до квартири, на кухні вони виявили труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. Власниця квартири і її 47-річний гість, які знаходилися в стані алкогольного сп'яніння, у цей час спали в сусідній кімнаті.

Пізніше міліціонери встановили, що напередодні до власниці житла - 45-річної жінки - прийшов приятель. Чоловік нещодавно зламав ногу, тому був у гіпсі та з милицями. Пізніше до них приєднався колишній чоловік кримчанки - 50-річний житель столиці автономії. У розпал застілля екс-чоловік непристойно висловився про власницю житла. Гість, знаючи, що чоловік і раніше міг дати собі волю та підняти на жінку руку, заступився за неї і, схопивши милицю, став бити кривдника. Коли той перестав подавати ознаки життя, чоловік і жінка продовжили розпивати спиртне. Пізніше вони вирішили позбутися тіла, зателефонували приятелю та попросили допомогти. Але зловмисники відразу заснули після випитого алкоголю. Коли пара прокинулася, у квартирі вже знаходилися міліціонери.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України - умисне вбивство.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. На даний час проводиться досудове розслідування, в ході якого буде встановлено ступінь провини кожного зі зловмисників.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин, захищаючи жінку, забив милицею її колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути