середа, 22 травня 2013 17:50

Сумчанин розстріляв коханця колишньої дружини, а потім покінчив із собою

Сумчанин розстріляв коханця колишньої дружини, а потім покінчив із собою
Фото: crimelist.ru

В Сумах любовний трикутник закінчився для обох чоловіків трагічно. Спочатку ображений тим, що його покинули, колишній вбив нинішнього коханого своєї подружки, а потім – застрелився сам. Про це УНН повідомили в СЗГ УМВС України в Сумській області.

Вчора вночі до міліції зателефонували місцева жителька. Жінка повідомила, що знайшла в під'їзді будинку закривавленого чоловіка. Негайно на місце пригоди виїхали міліціонери та "швидка". По прибуттю лікарі констатували смерть знайденого, причиною якої була вогнепальне поранення голови. Жінка розповіла правоохоронцям, що близько години тому почула гучну розмову біля під'їзду. Вона виглянула у вікно, але нічого не побачила, лише слова: "Побалакай з нею" - "Я побалакав" - "Я тебе придушу". Запідозривши щось неладне, жінка крикнула: "Що у вас трапилось"? А у відповідь почула: "Викликай міліцію. Вбивають". Але тоді всерйоз вона не сприйняла жодного слова. Тільки, коли її син повернувся додому і сказав, що хтось лежить біля ліфтової шафи, зрозуміла – мимоволі стала свідком злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеськими міліціонерами, після спілкування з якими повісився підліток, зацікавилася прокуратура

Коли працівники міліції працювали на місці вбивства, до них сходами спустилась дівчина. Майже не втративши свідомість, тихо сказала: "Це мій співмешканець... А вбив його – мій колишній". Як з'ясувалось, 29-річна жінка вже близько року розійшлась з чоловіком. Але той просто так не хотів її відпускати. Тим паче, коли узнав, що в неї з'явився новий коханий. Того вечора він прийшов до них та викликав на розмову. При чому вимагав, щоб вийшли обидва. Але, дівчина, на щастя, залишилась дома. Ніхто тепер так і не дізнається суті розмови, адже, обидва чоловіки мертві. Тільки ті обривки фраз, що випадково почула сусідка. Та, мабуть, колишній дуже хотів повернути кохання, а нинішній був проти. От і довела любов одного до смерті, а іншого – до злочину. Вже вранці вбивця зрозумів, що накоїв. Він зателефонував своїй коханій, близьким та розповів, що вбив і має намір покінчити життя самогубством. Остання про цю новину почула його донька. Він їй зателефонував та сказав, що знаходиться на дачі і більше жити не хоче. Після цих слів у слухавку пролунав вистріл.

Коли правоохоронці прибули на дачу до розшукуваного, знайшли його померлим. На ліжку поруч знаходився і той самий пістолет з якого він спочатку вбив коханого своєї подружки, а потім і собі вкоротив віку.

Після проведення необхідних експертиз, кримінальне провадження за фактом вбивства буде закрите.

Зараз ви читаєте новину «Сумчанин розстріляв коханця колишньої дружини, а потім покінчив із собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути