вівторок, 30 квітня 2013 13:08

Одеськими міліціонерами, після спілкування з якими повісився підліток, зацікавилася прокуратура

Одеськими міліціонерами, після спілкування з якими повісився підліток, зацікавилася прокуратура
Фото: chitay.net

В Одеській області в ході проведення першочергових слідчих та розшукових дій щодо крадіжки грошей у сумі 500 грн. 21 квітня було проведено бесіду з неповнолітнім, при якій була присутня його мати.

Хлопець, який був раніше засуджений за вчинення аналогічного злочину, зізнався у скоєному кримінальному правопорушенні. В цей же день до чергової частини міліції надійшло повідомлення про самогубство підлітка. У ході огляду місця події слідчо-оперативною групою та судово-медичним експертом не виявлено ознак спричинення смерті сторонніми особами.

За вказаним фактом 21 квітня слідчим відділом міліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.3 ст.120 КК України (доведення до самогубства).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині підліток повісився після розмови з міліцією

Крім того, прокуратурою району з метою з'ясування можливої причетності працівників Татарбунарського райвідділу міліції до самогубства розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень), про що внесено відомості до ЄРДР.

Для забезпечення всебічного і неупередженого дослідження обставин кримінальних правопорушень винесено постанову про об'єднання вищевказаних проваджень в одне.

Досудове розслідування у провадженні здійснює прокуратура району. На сьогодні з'ясовується питання про причетність до самогубства неповнолітнього родичів та співробітників міліції, повідомила прес-служба прокуратури Одеської області.

Зараз ви читаєте новину «Одеськими міліціонерами, після спілкування з якими повісився підліток, зацікавилася прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути