Ексклюзиви
пʼятниця, 26 квітня 2013 14:35

Молодий бізнесмен застрелився з рушниці у Рівному

Молодий бізнесмен застрелився з рушниці у Рівному
Фото: expert.ru

У четвер 25 квітня в приватному будинку по вулиці Луцькій у Рівному наклав на себе руки 24-річний Ілля – син господаря оселі. По обіді чоловік несподівано для всіх пішов на горище і застрелився там. Жодної передсмертної записки для сім'ї він не залишив.

Гучний постріл близько 16-ої години почула старша сестра, яка в той момент була вдома. Жінка перелякалася і побігла нагору, гукаючи брата.

Молодий чоловік лежав мертвий на горищі, а поруч був мисливській карабін "Сайга-410". Врятувати життя самогубці уже було неможливо – він прострелив собі голову кулею. Поранення виявилося смертельним.

В міліції кажуть, що зброя зареєстрована і належить батькові молодика. Господар будинку тримав її у спеціальному сейфі. Вочевидь, син знав, як відімкнути схованку.

Причини самогубства з'ясовують слідчі.

"Ми уже відкинули версії про вбивство та доведення до самогубства. Конфліктів в родині у них не було, цілком нормальна благополучна сім'я, - розповідає Руслан Мельник, начальник міськвідділу міліції. – Батьки молодика – підприємці. В родині у них троє дорослих дітей: син та дві доньки. Того дня батьків не було вдома, бо поїхали на відпочинок за кордон. Молодий чоловік мешкає у Києві, де займається бізнесом - у нас немає відомостей про те, що він мав якісь проблеми у фінансових справах".

Сестри самогубці кажуть, що Ілля нічим не виявляв свого наміру піти з життя. Він приїхав до Рівного побачити рідних. Незадовго до трагедії він навіть ходив із сестрами вибирати подарунок батькам до їхнього повернення з круїзу.

"Все зводиться до того, що думки про суїцид виникли у нього через нерозділене кохання чи ревнощі. Зараз ця інформація перевіряється в Києві", - додають в міліції.

Зараз ви читаєте новину «Молодий бізнесмен застрелився з рушниці у Рівному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути