Ексклюзиви
четвер, 18 квітня 2013 16:43

На Полтавщині чоловік застрелив колишню дружину, а потім себе

На Полтавщині чоловік застрелив колишню дружину, а потім себе
Застрелив жінку з мисливської рушниці ІЖ-58. Фото: weapon.at.ua

15 квітня о 5.45 ранку в селі Мала Перещепина Новосанжарського району Полтавської області 63-річний місцевий з мисливської рушниці вистрелив у 48-річну жінку на її подвір'ї. Після того вистрілив собі у голову.

"Застрелив її у вуличному туалеті з мисливської рушниці ІЖ-58. Зброя була офіційно зареєстрована на нього, - розказав Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Влучив в область серця. Очевидно, коли зрозумів, що накоїв, вирішив і сам піти з життя. Вистрелив у голову. Хтось із місцевих їх знайшов, викликали міліцію та лікарів. Коли медики приїхали, чоловік був ще живий, помер дорогою в лікарню. Перед самогубством залишив прощальну записку, де просив вибачення за скоєне".

Місцеві селяни говорять, у день убивства жінка збиралася на роботу в місцевий молокозавод. Коли приїхав водій молоковозу, не зміг до неї додзвонитися, зайшов у двір, там її і знайшов.

Чоловік та жінка були офіційно розлучені, раніше жили разом. У обох це другий шлюб. В Малій Перещепині говорять, вбивство сталося через ревнощі.

"Після розлучення він пішов жити у батьківську хату. Інколи приходив до колишньої допомагати, то город садити, то сарай будувати. Кажуть, після розлучення жінка знайшла собі на 10 років молодшого. А колишній її дуже любив", - розповів сільський голова Малоперещепинської сільської ради Віталій Мазан.

У жінки залишилося двоє дорослих дітей від іншого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині чоловік застрелив колишню дружину, а потім себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути