вівторок, 02 квітня 2013 16:21

Мешканець Київщини зарізав дружину через ревнощі

Мешканець Київщини зарізав дружину через ревнощі
Фото: podrobnosti.ua

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що 47-річний чоловік позбавив життя свою дружину, передає УНН з посиланням на прес-службу Броварського МВ ГУМВС України в Київській області.

Черговий по відділу негайно на місце події направив слідчо-оперативну групу. В результаті оперативно-розшукових заходів було встановлено прикмети підозрюваної особи та можливе місце перебування. Вже за годину працівники спецпідрозділу "Беркут" затримали чоловіка за місцем проживання.

Як з'ясувалося, напередодні трагедії між подружжям виникла сварка на ґрунті ревнощів, яка і стала для жінки останньою в житті. Голова сім'ї докоряв дружині, що ніби вона йому зраджує. Дружина не витримавши постійних сварок, покинула чоловіка та переїхала жити до дочки. У відповідь він постійно погрожував вбивством. Щодня жінка ходила на роботу одним маршрутом. Того ранку у під'їзді він чекав на неї з ножем в кишені. Помітивши дружину, дістав ніж і вдарив їй в ділянку серця. Від отриманого ушкодження жінка померла.

Втекти від правосуддя чоловікові не вдалося. Наразі він затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Броварського міськвідділу міліції. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Київщини зарізав дружину через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути